Dualar kabul oldu

"Oğlum için yaşamak istiyorum" diyerek Türkiye'nin seferber olduğu Gamze Akbaş'a uygun ilik yurt dışında bulundu. Bağışçılarda bir sorun çıkmazsa Gamze'ye nakil yapılacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Nisan 2012 Güncelleme 07 Nisan 2012, 00:00
Dualar kabul oldu

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin 3 yaşındaki oğluna duyduğu sevgisiyle ve sosyal medyada "Oğlum için yaşamak istiyorum" yazıları ile tanıdığı lösemi hastası Gamze Akbaş'a edilen dualar kabul oldu. 29 yaşındaki bankacı genç anneye uygun ilik müjdesi yurt dışından geldi. Prof. Dr. Zafer Gürbaş'ın tedavi ettiği Gamze Akbaş için, ABD ve İtalya'daki iki gönüllü vericinin iliklerinin 10'da 10 uyumlu oldukları tespit edildi. Donörlerin ilik vermelerinde bir sakınca görülmezse, ikinci kemoterapinin ardından Gamze Akbaş sağlığına kavuşacak.
KUŞ GİBİ HAFİFLEDİK
Tedavi gördüğü hastanede yakınları ile ilik müjdesinin mutluluğunu paylaşan Gamze Akbaş, kendisine destek olan TAKVİM Gazetesi'ne ve kendisine kan vermek için kan merkezlerine koşan binlerce insana teşekkür etti. Genç anne, kendisi gibi diğer hastaların da böyle bir müjdeyi duyabilmesi için dua ettiğini vurguladı. Gamze Akbaş, "Artık elimizde güçlü bir silahımız var. Şimdi bunun rahatlığıyla yola çıkacağım. Son haber bizi kuş gibi hafifletti. İnşallah artık hastalığım sular seller gibi aksın gitsin. Atakan'ımla son ayrılığımız olsun" diyerek duygularını ifade etti.

ATAKAN'A YAŞ GÜNÜ
Gamze Akbaş, geçtiğimiz hafta birinci kemoterapisinin ardından üç günlüğüne evine çıktı. Anne Gamze Akbaş uzun süredir kendisini göremeyen 3 yaşına basan oğlu Atakan'a doğmu günü yaparken bu mutluluk fotoğraflarını sadece TAKVİM Gazetesi ile paylaştı. Eş Emrah Akbaş ise "Yurtdışında 10'da 10 uyumlu donörlerin tespit edildiğini dün öğrendik. Artık önemli olan donörlerin sağlık durumunun iyi olup, gönüllülüklerinin devam etmesi. Her şey için çok teşekkür ediyorum. Dualarınızın devamını diliyorum" diye konuştu.

MEVLÜT YÜKSEL