Son mesaj

Onkoloji profesörü anne ile göz uzmanı babanın 21 yaşındaki oğulları, sevgilisine kısa mesaj yazdıktan sonra 12. kattan atlayıp canına kıydı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Kasım 2011 Güncelleme 11 Kasım 2011, 01:51
Son mesaj

İÇİNDEKİLER

Adana'da Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Melek Erkişi ile Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Yusuf Erkişi'nin oğlu Sabri Erkişi (21), yurtdışındaki kız arkadaşına mesaj attıktan sonra intihar etti. Olay, sabah 09.00 sıralarında Seyhan ilçesi Cevat Yurdakul Caddesi Çetin Apartmanı'nda meydana geldi. İddiaya göre, bir süre önce taşındığı binaya gelen Erkişi, 9'uncu katta kendilerine ait dairelerin dolaplarını değiştireceğini söyleyerek görevliye kapıyı açtırdı. Daha sonra 12. kata çıkan Erkişi, havalandırma boşluğunun penceresini açarak aşağı atladı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı genci hastaneye götürdü.

'HAYATI HAFİFE AL' DEDİ
Adana Numune Hastanesi'ne kaldırılan Erkişi yaklaşık 45 dakika sonra hayatını kaybetti. Polis, 12'nci katta yaptığı incelemede Erkişi'nin montunu ve cep telefonunu buldu. Talihsiz gencin, intihardan önce yurtdışındaki kız arkadaşına, "Saat 10.00'da intihar edeceğim, elveda" diye mesaj attığı ortaya çıktı. Erkişi'nin facebook hesabının duvarına "Bazen ne kadar çok çabalasan da nafile o yüzden hayatı hafife al" diye yazdığı ortaya çıktı. Melek Köksal Erkişi'nin AK Parti Milletvekili Oğuz Kağan Köksal'ın kuzeni olduğu öğrenildi.

Murat KARAMAN