Cadillac sefası

Cumhurbaşkanı Gül, twitter'dan sonra facebook'ta da hesap açtı. Cadillac'ta direksiyon başında çekilen fotoğrafını ise vatandaşlarla paylaştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Eylül 2011 Güncelleme 04 Eylül 2011, 00:00
Cadillac sefası

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, sanal aleme hızlı girdi! Twitter hesabından "facebook" ve "youtube" hesaplarının aktif hale geldiğini duyuran Gül, Cadillac otomobilin direksiyonundaki fotoğrafını kullanıcılarla paylaştı. Gençler arasında yoğun olarak kullanılan sosyal paylaşım sitesi "facebook"a Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de üye oldu. Gül, bunu twitter'daki hesabı aracılığıyla duyurdu. Yaklaşık 1 aydır "facebook" profilinin açık olduğu öğrenilen Gül'ün, twitter'dan paylaştığı fotoğraf ise dikkat çekti.

HAFTA SONU HATIRASI
Gül, "twitter"da, geçtiğimiz günlerde Kayseri Abdullah Gül Üniversitesi'ni Destekleme Vakfı kurucularından hemşehrisi işadamı Fatih Karamancı'nın Cadillac marka klasik otomobiliyle köşke geldiğini belirtti. Cumhurbaşkanı ayrıca, bir hafta sonu kendi kullandığı klasik otomobille Tarabya'da kısa bir tur attıklarını da söyledi. Gül'e, Karamancı'nın yanı sıra Özel Kalem Müdürü Hüseyin Avni Karslıoğlu ve Kayseri Abdullah Gül Üniversitesi'ni Destekleme Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Çıkrıkçıoğlu da eşlik etti.

2 BİN 342 KİŞİ BEĞENDİ
Cumhurbaşkanı'nın resmi facebook profilini, şimdiye kadar 2 bin 342 kişinin beğendiği öğrenildi. Gül'ün adına kurulan sosyal paylaşım sitelerinde, Gül'ün fotoğrafları, videoları, etkinlikleri, yaptığı konuşmalar ve özgeçmişi bulunuyor. Cumhurbaşkanı, zaman zaman kişisel görüşlerini ve özel mesajlarını da bu sayfa üzerinden paylaşıyor. Aynı twitter hesabında olduğu gibi "facebook" üzerinden de vatandaşlarla buluşan Gül, halkın görüşlerini de alıyor.


Hasan AY