Son fotoğraf

Boşanma davası sürerken eşi tarafından çocuğunun yanında öldürülen Ezgi'nin arkadaşları acı olaydan önce fotoğrafını çekti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ağustos 2011 Güncelleme 25 Ağustos 2011, 00:00
Son fotoğraf

İÇİNDEKİLER

Adana'da sokak ortasında 5 yaşındaki kızının gözleri önünde boşanma aşamasındaki eşi tarafından öldürülen genç kadının ölmeden önce mesai arkadaşları tarafından çalıştığı yerde görüntülendiği ortaya çıktı. Geçtiğimiz pazar günü 14 yaşında severek evlendiği ancak sürekli dayak yediği için boşanma aşamasına geldiği eşi Mehmet K. tarafından öldürülen Ezgi K.'den son gün çektirdiği fotoğrafları ve videosu hatıra kaldı. Ezgi K.'nın çocuklarını almak için eşinin yanına gitmeden önce Hacı Ömer Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde tavukçuluk firmasında çalışırken görülüyor. Ezgi K. tavukları tek tek yerine koyarken görüntüyü çeken arkadaşıyla da sohbet ettiği ve neşeli olduğu görülüyor. Ezgi K. bu görüntülerden sonra eşinin yanına çocuklarını almaya gitti ancak bir daha dönemedi.

DELİ RAPORU ALDI
Ezgi K.'nin babası Yılmaz Daş, kızını boşanması için kendisinin ikna ettiğini ancak kocasının kendilerini ölümle tehdit ettiğini ve boşanma aşamasındayken kızını döverek elmacık kemiğini kırdığını söyledi. Baba Daş, "1 yıldır kızım benimle kalıyor. Baba ben artık eşimi istemiyorum dedi. Ben de kızım senin arkandayım dedim. Boşanma davasını beraber açtık. Mehmet şizofren raporu almadan önce kızıma, 'seni deli raporu aldıktan sonra öldüreceğim' diye tehdit ediyordu. Öylede yaptı" diye konuştu.

O GEZİYOR
Devlete de isyan eden acılı baba, "Mehmet boşanmamak için sürekli bahane uydurup yine kızımı tehdit etmeye devam etti. Bu sürede kızıma koruma verilse belki böyle olmazdı. İlla ki bizim koruma talep etmemiz mi lazım" dedi. Kızının katilinin elini kolunu sallayarak hala gezdiğini anlatan Daş, şöyle devam etti: "Ben kızımı toprağa verirken katili mezarlığa kadar gelmiş. Dün de bizim mahallede evimizin yakınında geziyormuş. Bu nasıl bir adalet ben kızıma yanarken adam etrafımızda geziyor."