Kazanamadı

80 kilo eroinle yakalanan çetebaşının piyango merakı da ortaya çıktı. Zehir tacirine her gün aldığı Kazı-Kazan kuponları da şans getirmedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Temmuz 2011 Güncelleme 08 Temmuz 2011, 00:00
Kazanamadı

İÇİNDEKİLER

Antalya, Afyonkarahisar, İstanbul ve İzmir'de gerçekleştirilen 'Bataklık' adlı operasyonda 82 kilo eroin 500 gram kokain ele geçirildi. Antalya polisinin 5 ay boyunca yakından takip ettiği göz altına alınan ve çete lideri olduğu tespit edilen İlhan Nas'ın şans oyunlarına olan tutkusu ise fotoğraf karelerine yansıdı. Lüks ve şaşalı bir yaşam süren çete liderinin, zehir tüccarlığından kazandığı paraları şans oyunlarına yatırdığı ortaya çıktı. Arkadaşlarıyla sürekli gece kulüplerinde eğlenen çete liderinin her hafta şans oyunlarına binlerce lira harcadığı öğrenildi. Çetebaşının en gözde talih oyununun ise Kazı-Kazan kuponları olduğu ortaya çıktı.

BATAKLIKTA 2 DE POLİS VAR
Öte yandan operasyon kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurları O.A. ve U.A. ile İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa Güran'ın şoförü E.A. da gözaltına alındı. Sözkonusu üçlünün bir gün, satışı gerçekleşen uyuşturucu maddeye operasyon süsüyle el koydukları, daha sonra eski sahibine iade ederek geliri bölüştükleri ortaya çıktı. Şoför E.A.'nın, polis arkadaşlarıyla birlikte takıldığı için çevresine kendisini de polis olarak tanıttığı belirtildi.


Müjdat GÖKTAŞ