Hovarda Anna

Kızıl Ajan Anna'nın en büyük sırlarını yazdığı günlüğü ortaya çıktı. Satır aralarındaki detaylar Rus casusun, geceleri de hayli hızlı yaşadığını kanıtladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Temmuz 2010 Güncelleme 14 Temmuz 2010, 00:00
Hovarda Anna

İÇİNDEKİLER

ABD New York'ta Rusya adına casusluk yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınıp Rus casuslarla takas edilen Anna Chapman'ın hayatıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıkıyor. Anna'nın günlüğünde yazılanlar, Kızıl Ajan'ın, seks düşkünü olduğunu gösteriyor. İşte günlükteki ilginç olaylar:

'AYAĞIMA BASINCA...'
Anna, 2008'de Washington'da bir postanede tanıştığı borsacı gençle sadece 7 saat sonra birlikte oldu. Anna o gece için "Pullu bir geceydi. Ömrüm boyunca unutamayacağım" notunu düşmüş. Boston'da bir festivalde 36 yaşında evli ve 3 çocuklu bir market sahibiyle tanışan Anna, her gece market sahibinin eşiyle uyuduğu yatakta saatler geçirmiş. "Eşinin her an gelme ihtimali olduğunu bilerek çok güzel dakikalar yaşadık" diye yazmış. New York, 2009'un ilk dakikaları... Ünlü Times Meydanı'nda yeni yıla giren Anna, yeni tanıştığı biriyle o gece cinsel ilişki yaşamış. Kanadalı gençle saatler geçiren Anna, Ayağıma bastığı anda onunla olacağımı anladım. Öyle de oldu" yorumunda bulunmuş.

BENİ CIA KAÇIRDI
Amerikalı ajanlar tarafından kaçırıldığı öne sürülen İranlı nükleer bilimci Şahram Emiri, Pakistan'ın Washington büyükelçiliğine sığındı. Kendisini CIA'nın kaçırdığını söyleyen Emiri, derhal İran'a dönmek istediğini belirtti. ABD, şu koşullar altında Pakistan'a ait sayılan büyükelçiliğe giremez; ancak Emiri'nin ülkeden çıkmasını engelleyebilir.