Ünal Aysal yeni listeyi açıkladı

Ünal Aysal, GSTV'de canlı yayına çıkarak gündemdeki önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu. Ünal Aysal, yeni yönetim kurulu listesini de açıkladı.

Giriş Tarihi 30 Mayıs 2013, 00:00 Güncelleme 30 Mayıs 2013, 16:37
Ünal Aysal yeni listeyi açıkladı

İÇİNDEKİLER

Ünal Aysal, Galatasaray TV'de "Seçime Doğru" programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

'ARDA DÖNERSE GALATASARAY'A DÖNER'
Aysal, Arda Turan'ın Türkiye'ye dönebileceğini ve dönerse de sadece Galatasaray'a geleceğini belirtirken, Arjen Robben'le temasa geçmediklerini, oyuncunun maliyetinin Galatasaray'ın toplam transfer bütçesinden bile fazla olduğunu söyledi. Aysal ayrıca yeni yönetim kurulu listesini de açıkladığı konuşmasında Fatih Terim'le de aralarında her hangi bir sorun olmadğını sözlerine ekledi.

"TERİM İLE ARAMIZ İYİ"
"Yaptığımız iş sahnenin önü, bir de arkası var. Sahnenin önünde teknik direktör ve yardımcıları, oyuncular var. Sahnenin arkasında yöneticiler ve biz varız. Biz arkadan gerekli desteği verirsek, sahne önü güçlü görünür. Fatih Terim sahne önünde görevini iyi yaptı, ben de işimi yapmaya çalıştım. Bir sinerji doğdu. Rakiplerimizin işi de bu sinerjiyi bozmak, buna çalıştılar. Bu sinerjinin böyle devam edeceğini düşünüyorum. Aramız iyidir, böyle de devam edecektir."

FATİH TERİM'DEN SIR GİBİ SAKLANAN OLAY - TIKLAYINIZ

"TERİM'İ ATALIM, SATALIM DİYE DÜŞÜNMEDİM"
"Mersin maçından sonra hocayı atalım, satalım diye düşünmedim. Ligin bitmesine 6-7 hafta var. 4 puan fark var. Hemen kapanabilir. Hocasız ben bu işi bitirebilir miyim, mümkün değil."

YENİ YÖNETİM KURULU HAKKINDA...
"Bir kere G.Saray'ın bütün camianın doğru ve eşit temsil edilmesine dikkat ettik. Gelenekler önemli. Yenilikçiyiz ama gelenekleri yıkmak istemiyoruz. Yenilikleri, geleneklerin üstüne bina ediyoruz. Her şey değişiyor, G.Saray'ın da değişmesi gerekiyor. Böyle bir yönetim kurulu kurduk. İkinci olarak, kurumsal yapımızı iyi bilen ve profesyonel davranan, takıma müdahaleleri pozitif yapabilecek isimler olmasına dikkat ettik. Üç, daha genç isimler olsun istedik. Dört, ileride G.Saray'a başkan olabilecek isimlere böyle bir tecrübe, heyecan yaşatalım dedik. Bunlara dikkat ederek bir yönetim kurulu oluşturduk. Herkesin tanıdığı, 5 yıldır kulübe üye olan isimler en az."

GALATASARAY'IN BOMBA TRANSFER LİSTESİ - TIKLAYINIZ

YENİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ
Özkan Olcay, Ümit Özdemir, Dursun Özbek, Şükrü Ergün, Sedat Doğan, Aka Gündüz Özdemir, Emir Sarıgül, Doğan Nas, Mete İkiz, Mehmet Cibara

Yedek üyeler: Necati Demirkol, Mehmet İpekdokuyan, Mehmet Kartop, Ebru Köksal

ARENA'NIN ÜZERİ BU YAZ KAPANACAK MI?
"Stadın üstünün kapanması bu seneki programımızda yok. Bu çok evvelden planlanmaması, GSGM ile oturup konuşulması gereken bir konu. Maalesef, bu yaz kapanacak diye bir vaatte bulunamıyorum. Basketbol takımının salonuyla ilgili projeler var, finansmanı çözme noktasındayız. Bu proje çok önemli ve muhakkak yapılmasını istiyorum."