Galatasaray'a kara boğa!

Forvete bir dünya yıldızı almayı planlayan Galatasaray, Panathinaikos'lu Djibril Cisse ile anlaştı.

Giriş Tarihi 04 Haziran 2011, 00:00 Güncelleme 04 Haziran 2011, 12:42
Galatasaray’a kara boğa!

İÇİNDEKİLER

Didier Drogba transferi çıkmaza girince rotayı Fransız yıldıza çeviren yönetimin, başarılı golcü ile söz kestiği bildirildi. Sarı-kırmızılılar, vatandaşı Didier Drogba için Chelsae'den 3 gün içinde olumlu yanıt gelmezse Cisse'yi imzaya getirecek.

86 maçta 55 gol attı
Panathinaikos ile 2 yıl daha sözleşmesi olan 30 yaşındaki Djibril Cisse, Komşu'da çıktığı 86 maçta 55 gol kaydetti. Fransız oyuncu, 2009 yılında Marsilya'dan, Yunanistan temsilcisine 8 milyon euro karşılığında transfer olmuştu. Galatasaray geçtiğimiz sezonlarda da Cisse'yi transfer etmek istemiş ancak başarılı olamamıştı.

İki kez ayağı kırıldı
Cisse, oynadığı futboldan öte ilginç saç stili ve vücudunu kaplayan dövmeleriyle ünlü. Saçını sürekli farklı renklere boyatan yıldız, sırtında bulunan iki büyük kanat dövmesinden dolayı "melek" lakabıyla tanınıyor. Cisse'nin Liverpool ve Fransa Milli Takımı'nda iki kez ayağı kırıldı.

Fildişi asıllı ama ailesi müslüman
Fildişi Sahili asıllı ve müslüman bir aileden gelen Djibril Cisse, sonradan Hristiyanlığı benimsedi. 15 yaşındayken Auxerre ile kontrat imzalayan yıldız, burada parlayıp Liverpool'a transfer oldu. Cisse, forvetin yanı sıra kanatta da oynayabiliyor.