Aysal'ın 3 atlısı

Ocak ayında Polat yönetiminin de gündemine Ocak ayında Polat yönetiminin de gündemine gelen Djibril Cisse ile Emana'yı istediklerini söyleyen Aysal, "Kale için ilk aday Frey" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Haziran 2011 Güncelleme 02 Haziran 2011, 08:49
Aysal’ın 3 atlısı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da transfer gündemine her gün yeni bir isim daha giriyor... Transferde en yetkili isim olan Başkan Ünal Aysal, listelerinde yer alan yıldızların ismini açıkladı. Aysal, Panathinaikos'ta oynayan Djibril Cisse ve Real Betis formasını giyen Achille Emana'yı almak istediklerini söyledi. Başkan Aysal, kale konusunda ilk adayın da Fiorentina'lı Sebastien Frey olduğunu açıkladı.

YÖNETİM 7 MİLYON EURO TEKLİF ETTİ
Aysal'ın açıkladığı isimlerden Cisse ve Emana geçtiğimiz sezonun devre arasında Adnan Polat yönetiminin de gündemine gelmişti. Özellikle Emana konusunda çok sıcak gelişmeler yaşanmış fakat son dakikada pürüz çıkmıştı. Teknik direktör Fatih Terim'in forvet listesinde yer alan Djibril Cisse için Galatasaray yönetiminin resmi teklifte bulunduğu da öğrenildi. Bonservisi 9 milyon Euro olan Fransız yıldız için Sarı-Kırmızılı yönetimin 7 milyon Euro'luk teklif sunduğu ifade ediliyor. Drogba konusunda gözünü Chelsea Kulübü'ne diken yönetim, Inter'li Milito, Roma'lı Vucinic ve Juventus'lu Amauri ile de ilgileniyor. Sarı-Kırmızılılar, Fatih Terim'in Baros için vereceği kesin karara göre, listedeki forvetlerden en az 1'ini kadroya katacak.

TERİM'İ İLK TERCİHİ SULLEY MUNTARI
Galatasaray yönetimi orta alana takviye konusunda da çalışmalarını dört koldan sürdürüyor. Kallström için Terim'in kararını bekleyen yönetim, Inter'den Sulley Muntari'nin ardından Başkan Aysal'ın ismini verdiği Betis'li Achille Emana ile de temaslara başladı. Terim'in ilk tercihinin Muntari olduğu fakat olumsuz bir gelişme yaşanması halinde Emana'ya imza attırılacağı öğrenildi.