Ağlatan veda

Son kez basının karşısına çıkan Başkan Adnan Polat da, "Benim için yöneticilik hayatı bitmiştir. Artık sadece taraftarım" ifadesini kullandı. "Siz kaybetmediniz, tarihin gerçek kazananı olacaksınız"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Mayıs 2011 Güncelleme 12 Mayıs 2011, 00:34
Ağlatan veda

İÇİNDEKİLER

CUMARTESİ günkü Genel Kurul'a hazırlanan Galatasaray'da başkanlık koltuğunda son günlerini geçiren Adnan Polat, veda konuşması yaptı... 4 televizyonun baştan sona canlı yayınladığı konuşma sırasında, yayına giren yönetici Murat Yalçındağ kaptan Arda'nın Polat'a bir mektup yazdığını ve bunun okunmasını istediğini söyledi. "Sevgili Başkanım... Size olan duygularımı kağıda dökmek istedim çünkü bunları söyleyeceğim her an çok üzülüyorum, en iyisi yazmak diye düşündüm" diye sözlerine başlayan Arda, "Her şeyden önce bir Galatasaraylı olarak sizinle gurur duyuyorum. Hiçbir zaman yıkılmadığınız için, bize Galatasaraylılığı öğrettiğiniz için ve inandıklarınız uğruna kendinizi feda ettiğiniz için" ifadesini kullandı.

"BİZİM İÇİN AİLENİZİ BİLE GÖRMEDİNİZ"
Genç yıldız yazdığı duygusal mektupta sözlerine şöyle devam etti: "Tüm kalbimle söylüyorum ki siz şu anda kaybetmiş gibi gözükseniz de tarihin gerçek kazananı olacaksınız. Bize hep güvendiniz, bizimle aynı gemide battınız, ailenizi görmediniz, uyumadınız, yemediniz, savaştınız. Bu bile sizin ne kadar büyük bir insan olduğunuzu gösterir. Bunu yazarken ağlıyorum ama şunu bilin, kim ne derse desin, günahlarınızla, sevaplarınızla sizi çok seviyorum."

"ÖZÜR DİLİYORUM"
"Size minnettarım ama yaşadıklarınızın bir sorumlusu olarak da sizden özür diliyorum, ne olur kabul edin!.. Yaşlanınca sevdiklerime, çocuklarıma, aileme, dostlarıma, tanıdığım en dik duruşlu bir Galatasaraylı'dan bahsedeceğim. Bu kişinin adı: Adnan Polat'tır."

POLAT: OY KULLANMAYACAĞIM
Arda'nın mektubu sonrasında gözleri dolan Polat, kırgın olduğunu ve cumartesi günü kongrede oy kullanmayacağını söyledi. Bir daha yöneticilik yapmayacağını da sözlerine ekleyen Polat, "Artık sade bir taraftar olacağım" dedi. Rijkaard ve Hagi'nin 4-3-3 sistemindeki ısrarının başarısızlıkta önemli rol oynadığının altını çizen Başkan Polat, "Rijkaard futbolcuları çok serbest bıraktı, Hagi ise çok sıktı. Kalsaydım 4 yıldız alacaktım" dedi.