Galatasaray kaos kulübü

Asliye Hukuk Mahkemesi, "Seçime gidemezsiniz" kararı aldı. Süren, "14 Mayıs'ta seçimi unutun. 3 Mayıs'ta tedbir kalkarsa seçim Haziran'da yapılır" dedi. Helvacı ise, "Sorun yok. Seçimi etkilemez" ifadesini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Nisan 2011 Güncelleme 22 Nisan 2011, 00:00
Galatasaray kaos kulübü

İÇİNDEKİLER

Galatasaray 106 yıllık tarihinde böyle bir kaos görmedi!.. Ligde küme düşme hattının hemen üzerinde yer alan Sarı-Kırmızılılar, 14 Mayıs'taki seçim öncesinde mahkeme kararıyla sarsıldı. Beyoğlu 2. Asliye Hukuk Mahkemesi, Galatasaray Kulübü'ne olağanüstü seçime gidemeyeceği kararını elden bildirdi. Bu gelişmenin ardından 14 Mayıs'taki seçimin akibeti tam bir bilmeceye dönüştü. Herkes farklı bir senaryoyu dile getiriyor.

Karar değişmezse Polat kalacak
TAKVİM'e özel açıklamalar yapan eski başkan Faruk Süren, "Herkes 14 Mayıs'ta seçimi unutsun. Eğer 3 Mayıs'ta tedbir kalkmazsa karar 31 Mayıs'a kalır. Eğer o zaman da değişmezse, Polat görev süresi bitene kadar kulübü yönetir" dedi.

Kalpakçıoğlu ara duruşma istedi
SÜREN, 3 Mayıs'ta mahkemenin olumlu karar vermesi halinde 1 ay içinde seçim olabileceğini söyleyerek, "Bu şekilde de seçim Haziran'da yapılır" dedi. Sinan Kalpakçıoğlu'nun 31 Mayıs'taki duruşma tarihine itiraz ettiği, mahkemenin de bu yüzden 3 Mayıs'a ara duruşma koyduğu öğrenildi.

Polat: Hukukçular kararı inceliyor
HUKUK profesörü olan başkan adayı Mehmet Helvacı ise alınan kararın seçim takvimini etkilemeyeceğini söyledi. Başkan Adnan Polat ise, "15 Nisan'daki karar elimize ulaştı. Hukukçularımız inceliyor. En kısa sürede onların görüşleri doğrultusunda hareket edeceğiz" dedi.