Arda'nın şampiyonu Trabzonspor

NTVSpor'da canlı yayına çıkan Arda Turan "Her G.Saraylı gibi Trabzon'un şampiyon olmasını istiyorum" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Nisan 2011 Güncelleme 22 Nisan 2011, 10:56
Arda’nın şampiyonu Trabzonspor

İÇİNDEKİLER

G.Saray'ın yıldızı Arda Turan, NTVSpor'daki Futbol Aktüel'de Güntekin Onay ve Rıdvan Dilmen'in konuğu oldu. Her Galatasaraylı gibi Trabzonspor'un şampiyon olmasını dilediğini belirten Arda, "Her Galatasaraylı böyle düşünür, tam tersi bir durum olsaydı da Fenerbahçeliler aynı şekilde düşünürdü" diye konuştu.

EN BEĞENDİKLERİM ALEX VE SELÇUK İNAN
Arda, yerlilerden Selçuk İnan, yabancılardan ise Alex'i çok beğendiğini belirterek "Alex yavaş gözüküp muhteşem işler yapıyor" ifadesini kullandı. Arda ayrıca "Hamit Türk olmasa Real'de oynardı" dedi.

ARDA'DAN İNCİLER...
G.Saray formasını koysak zaten 36 puan alırdı. Şansal Büyüka ve Rıdvan Dilmen'i ciddiye alıyorum. Diğerlerine "Siz de varsınız" deyip geçiyorum. Anatomik yapım çok kötü. Kısa bıcakları, kocaman kafası olan biriyim. Küçükken G.Saray maçlarını izlemek için pijamayla evden kaçardım. Hepimiz aynı gemideyiz. Başkanla birlikte batıyoruz Bence iyi bir kaptanım... Ama kaptanlık çocuk bakıcılığı değildir. 4-4-2 oynamalıydık. Fatih Hocam duymasın çok kızar... Adnan Polat'a yapılanlara çok üzüldüm. Haketmedi.