1 numara harekatı

Aysal'ın yönetiminde yer alacak isimlerle birlikte kaleci transferi için harekete geçtiği öğrenildi. Listede Arsenal formasını giyen Almunia ve Nice'ten Ospina bulunuyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Nisan 2011 Güncelleme 15 Nisan 2011, 10:29
1 numara harekatı

İÇİNDEKİLER

MONDRAGON'un gidişinin ardından kalede büyük sorunlar yaşayan G.Saray'da devre arası transfer edilen Zapata da yaralara merhem olamamıştı... Sarı-Kırmızılı kulüpte başkanlık için gün sayan Ünal Aysal'ın takımın en önemli sorununa çözüm bulmak için düğmeye bastığı öğrenildi.

PREMIER LİG TECRÜBESİ VAR
Yönetiminde görev yapacak isimlerle birlikte harekete geçen Aysal ve ekibinin iki kaleci üzerinde durduğu gelen bilgiler arasında. Bu isimlerden ilki Premier Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Arsenal'in kalesini koruyan Manuel Almunia...

SEZON SONU SERBEST
34 yaşındaki Fransız kalecinin sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor. Eğer Almunia ile anlaşma sağlanırsa bonservisi için ücret ödenmeyecek. Tecrübeli file bekçisi bu sezon ortasında Polat yönetiminin de gündemine gelmiş fakat transfer gerçekleşmemişti.

FİYATI 6 MİLYON EURO
Aysal ve ekibinin listesindeki diğer isim ise Fransız Nice'in kalesini koruyan David Ospina... 23 yaşındaki Kolombiyalı file bekçisinin fiyatının 6 milyon Euro olması can sıkıyor.