Sow&Kuyt&Webo hariç herkes gidebilir!

Kadroda büyük bir revizyon yapma kararı alan Aykut Kocaman'ın yönetime Meireles, Yobo, Krasic, Stoch ve Baroni hakkında 'İyi teklife satılabilir' raporu verdiği öğrenildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mayıs 2013 Güncelleme 29 Mayıs 2013, 00:38
Sow&Kuyt&Webo hariç herkes gidebilir!

İÇİNDEKİLER

Sezonu Türkiye Kupası ile tamamlayan Fenerbahçe'de büyük revizyon kapıda... Teknik direktör Aykut Kocaman'ın yönetime verdiği raporda; Moussa Sow, Pierre Webo ve Dirk Kuyt dışında tüm yabancılar için 'Satılabilir' raporu verdiği öğrenildi.

İLKOLARAK KRASIC&STOCH!
Kocaman'ın, kalitesini Şampiyonlar Ligi seviyesinde görmediği Meireles, Yobo, Krasic, Stoch ve Baroni için "İyi bir teklif gelirse satılabilir" ifadesini kullandığı belirlendi. Bu rapor sonrasında harekete geçen Fenerbahçe yönetimi, ilk planda Stoch ve Krasic'in talipleri ile görüşme kararı aldı.

BARONI GİTMEDİ!
Sarı-Lacivertliler, Baroni için de Roma ile anlaşmış fakat Brezilyalı yıldız gitmeye yanaşmamıştı. Yobo ve Meireles'e ise şu ana kadar talip olmadığı ifade edildi.

O HAREKETİ SONUNU HAZIRLADI!
Performansı sürekli tartışma konusu olan Meireles, Galatasaray'la oynanan iki maçta sergilediği tavırlarla herkesin tepkisini çekmişti. Aykut Kocaman'ın sorumsuzluğu nedeniyle Meireles'i istemediği belirlendi.