Fenerbahçe'de 4 yolcu

Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın bu isimleri gözden çıkardığı belirtiliyor.

Giriş Tarihi 27 Temmuz 2012, 00:00 Güncelleme 27 Temmuz 2012, 10:43
Fenerbahçe’de 4 yolcu

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, 10 günlük Avusturya kampını tamamlayıp dün İstanbul'a dönerken kamp boyunca bazı oyunculara hiç oynama sırası gelmemesi Kocaman'ın kafasında bazı isimleri sildiği şeklinde yorumlandı.

Hürriyet'in haberine göre; Sezer Öztürk, Özgür Çek, Özer Hurmacı ve Henry Bienvenu, Fenerbahçe'nin Avusturya kampında teknik direktör Aykut Kocaman'ın gözüne giremezken, gidecekler listesine yerleşti.

Aykut Kocaman'ın, 1 dakika bile şans vermediği Sezer ve Özgür Çek'in yanı sıra Özer ve Bienvenu ile de yolları ayırmayı planladığı belirtiliyor.

İşte kampın kötüleri:

-SEZER ÖZTÜRK: 3 Temmuz sürecinin mağdurlarından. Mahkemeden beraat etse de o dönemin izlerini bir türlü atamadı. Antrenmanlarda her ne kadar diri görünse de Kocaman onu kadrosunda düşünmediğini gösterdi.

-ÖZGÜR ÇEK: Kocaman ona da şans vermedi ama Özgür de kendisini antrenmanlarda gösteremedi. Beklenenin altında kaldığı için kadroda kalması zor görünüyor. Hasan Ali ve Caner'in ardından 3. oyuncu konumunda.

-ÖZER HURMACI: Antrenmanlarda çok çalıştı. Bu sezon geçtiğimiz sezonlara göre daha hazırlıklı göründü ancak şu an Kocaman'ın kafasında Özer de yok gibi. Zorunlu olmadıkça forma şansı bulamadı.

-BİENVENU:
Kampın Sow ile birlikte en sessizi olan Bienvenu şu anda gönderilecek listesinde ilk sırada. Fenerbahçe onu satarak yerine çok daha kaliteli bir forvet almak istiyor..