Fener'e Alman panzer

Sürpriz şekilde rotasını Almanya'ya çeviren Fenerbahçe yönetimi, Kocaman'ın gözdesi Kiessling'le el sıkıştı. Bayer Leverkusen de ikna olmak üzere...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Temmuz 2012 Güncelleme 21 Temmuz 2012, 00:15
Fener’e Alman panzer

İÇİNDEKİLER

Stoper ve orta alan transferine yoğunlaşan Fenerbahçe'de sürpriz gelişmeler yaşanıyor... Teknik direktör Aykut Kocaman'ın kadroda Sow, Kuyt, Semih ve Bienvenu gibi isimler olmasına rağmen forvet istemesi üzerine harekete geçen Sarı-Lacivertliler, rotasını Almanya'ya çevirdi. Fenerbahçe yönetimi, Bayer Leverkusen formasını giyen Stefan Kiessling'in transferini büyük oranda bitirdi.

ARADA UFAK PÜRÜZLER KALDI
Çok gizli bir operasyonla Almanya'ya giden İdari Menajer Hasan Çetinkaya'nın ilk olarak 28 yaşındaki Alman golcü ve Türk menajeri Ali Bulut'la prensipte anlaştığı öğrenildi. Çetinkaya'nın Kiessling'e yıllık 2.2 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme önerdiği belirlendi. Arada sadece yıldız futbolcunun 4 yıllık sözleşme istemesinden dolayı ufak bir pürüz olduğu, bu sorunun da birkaç gün içinde çözüleceği belirtildi.

ALMAN BASINI: ANLAŞMA YAKIN
Hasan Çetinkaya'nın ardından da Bayer Leverkusen ile masaya oturduğu ifade edildi. Alman kulübünün ilk görüşmede 8 milyon Euro istediği, Fenerbahçe'nin ise 6 milyon Euro teklif ettiği gelen bilgiler arasında. Alman basınına göre de Bayer Leverkusen ve Fenerbahçe anlaşmaya çok yaklaştı.

YOBO'DA OLUMLU GELİŞMELER VAR
Sarı-Lacivertliler, Stefan Kiessling'i renklerine bağladığı taktirde gözünü yeniden stoper ve orta alan transferine çevirecek. Everton'un indirime gitmemesi nedeniyle tıkanma noktasına gelen Yobo konusunda da olumlu gelişmeler yaşandığı öğrenildi.