Aman Güiza duymasın

Fenerbahçeli Dani Güiza'nın eski eşi Nuria Bermudez açıklamalarıyla olay yarattı. Birlikte olduğu futbolcuların isimlerini çekinmeden veren Nuria, Güza'nın kendisini oturduğu evden attırdığını da söyledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Haziran 2011 Güncelleme 01 Haziran 2011, 00:00
Aman Güiza duymasın

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçeli Güiza'nın eski eşi Nuria Bermudez, Futbol Ektra dergisine verdiği röportarjda çok özel açıklamalarda bulundu. İşte Güiza ile mahkemelik olan Nuria'nın olay sözleri...

PARAMI VERMİYOR, EVİNDEN DE KOVDU
"Güiza bana ait olan parayı vermiyor. Beni ve çocuğumu oturduğum evden mahkeme kararıyla attırdı. 6 evi olan birisinin bizi evden atması inanılır gibi değil." "Colin Kazım çok çekici biri. En aczından traş oluyor. Dani jilet nedir bilmiyordu. Kazım yakışıklı ama takımı için oynamıyor. Kendisini Türkiye'nin Cristiano Ronaldosu zannediyor ama öyle değil" "Roberto Carlos ile birlikteydim ama daha sonra ailemden biri gibi oldu. Carlos'un ardından Cristiano Ronaldo ile M.United'dayken 2 yıl birlikte oldum."

GÜIZA ÖĞRENMEYE ÇOK KAPALI
"Güiza Fener'den giderse akılsızlık eder. Ama bana göre Fenerbahçe'den ayrılacak." "Güiza Türkçe olarak yalnızca merhaba diyebilir. Başka bir şey bilmez. Öğrenmeye çok kapalı bir insan, kabiliyeti yok." "Hala Fenerbahçe'yi destekliyorum. Beşiktaşlı futbolcuların eşleri de çok samimi dostum. Bu nedenle Beşiktaş'a da sempati duyuyorum."

BU YÜZÜĞÜ GÜIZA ALDI
NURIA'nın Güiza ile yolları ayrılsa da hala İspanyol futbolcunun kendisine hediye ettiği yüzüğü takıyor. Fakat itirafları Güiza'yı hala fazlasıyla incitebilecek tarzda.