Sana sürprizim var Aykut

Fenerbahçe Başkanı Buca dönüşü tecrübeli teknik adama, "Aykut hocam şampiyon olalım sana bir sürprizim var" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Nisan 2011 Güncelleme 27 Nisan 2011, 09:08
Sana sürprizim var Aykut

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe şampiyonluk yarışında Trabzonspor'la çekişirken Başkan Aziz Yıldırım gelecek sezonun transferleri için şimdiden kolları sıvadı. Yıldırım'ın Bucaspor maçından sonra Teknik Direktör Aykut Kocaman'la uçakta yaptığı görüşmenin detaylarını TAKVİM ele geçirdi.

AYKUT KOCAMAN DROGBA HAYRANI
Fenerbahçe Başkanı'nın Bucaspor galibiyetinin verdiği keyifle Kocaman'a, "Aykut hocam şampiyon olalım sana büyük bir sürpriz yapacağım. Bu takıma ses getirecek birkaç ismi transfer etmeyi düşünüyorum. Hele bunlardan birini duyunca herkes gözünü bize çevirecek. Bu bir dünya yıldızı olacak" dedi. Başkan Aziz Yıldırım'ın kastettiği dünya yıldızının Chelsea'nin ele avuca sığmayan golcüsü Drogba olduğu tahmin ediliyor. Kocaman'ın sohbet toplantılarında Drogba'yı takımda görmek istediğini söylemesi nedeniyle Yıldırım'ın Fildişili yıldızı transfer ederek Kocaman'a jest yapmak istediği belirlendi.

TÜM OLANAKLARI ZORLAYACAK
Yıldırım'ın 33 yaşındaki Drogba için sezon biter bitmez ciddi adımlar atmayı planladığı ve Fildişili futbolcuyu transfer etmek için olanakları zorlayacağı öğrenildi. 2004 yılından beri Chelsea'de forma giyen Drogba tutulması zor bir santrfor olarak ün yapmış durumda.