Yatırımcıya destek

Müşterilerine uygun ve kolay kullanılabilir ürün sunmaya odaklanan Yapı Kredi, ürün seçiminde de yatırımcılarına destek veriyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ağustos 2013 Güncelleme 28 Ağustos 2013, 00:10
Yatırımcıya destek

İÇİNDEKİLER

Herkese uygun tasarruf bankacılığı ürünleri sunan Yapı Kredi'de, birikim ve risk tercihlerine göre birçok alternatif bulunuyor. Yapı Kredi Perakende Bankacılık Pazarlama Grup Direktörü Mehmet Cemalcılar, "Müşterilerimize en uygun ürünü seçmelerinde yardımcı oluyor, portföy çeşitlendirmesi yapmak isteyen yatırımcılara da destek veriyoruz. Bu bağlamda, yatırımcılarımızın risk algısına ve getiri beklentisine uygun yatırım fonlarıyla hizmet vermeye devam ediyoruz" dedi. Cemalcılar, bu alandaki ürünleri şöyle sıraladı:

ZENGİN SEÇENEKLER
"
Yatırım Fonları, Akıllı Fon Sepetleri, Eurobond, hisse senetleri, VOB, Varant, TradeBox, Borsa Cepte, vadeli mevduat, Altın Mevduatı, Endeksli Mevduat, Çalışan Hesap ve Kartopu ürünlerimiz bulunuyor. Yatırım fonları kapsamında A ve B Tipi fonlardan anapara garantili fonlara, Altın Fonu'ndan Dünya Fonları Fon Sepeti ve Emtia Fonları Fon Sepeti'ne kadar zengin fon seçeneklerimiz yer alıyor. Akıllı Fon Sepetleri'yle ise müşterilerimize risk profillerine en uygun yatırım fonlarından oluşan sepeti sunuyoruz. Hisse senetleri konusunda da risk profillerine en uygun yatırım araçlarını seçmelerine yardımcı oluyoruz."