Nazar değmesin

Swarovski markasının varisi olan Victoria Swarovski, balayını Türkiye’de yaptı. Hem Türk tatlarını hem de takılarını unutmadı. Nazar boncuklu bilekliğini kolundan hiç çıkarmadı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Eylül 2017 Güncelleme 06 Eylül 2017, 00:01
Nazar değmesin

İÇİNDEKİLER

Avusturyalı Victoria Swarovski (23) hem şarkıcı hem de Swarovski markasının varisiydi. Geçtiğimiz aylarda yatırımcı sevgilisi Werner Mürz ile evlendi. Çift, İtalya'nın Trieste kentinde görkemli bir törenle hayatını birleştirdi. Swarovski, 500 bin kristal taşla süslenmiş, 8 metrelik kuyruğu olan, 3.2 milyon lira değerindeki bir gelinlik giydi. Düğün, duyan-gören herkesi imrendirdi. Victoria, balayı için ise Türkiye'yi tercih etti. Bodrum ve Göcek koylarında denize girdi.

TAM BİR TÜRKİYE HAYRANI OLDU
Milyarder kadın kiraladığı lüks teknede çiğ köfte yaptırıp afiyetle yedi. Türk çayı içip, Ay-Yıldızlı bayrak önünde poz verdi. Ancak Victoria'nın hayranlığı bununla bitmedi. Ünlü güzel bu kez nazar boncuklu bilekliğiyle dikkat çekti. Katıldığı tüm davetlerde göz şeklinde olan nazar boncuklu bilekliğiyle arz-ı endam etti. Üstelik bu bileklik bizzat Swarovski taşlarıyla dizayn edilmişti. Victoria, bileklerine ilgi gösteren yakın arkadaşları için de benzer tasarımlar yapacağını söyledi.