Son bomba Kimberley

Beyaz Saray’da sular durulmadı. Görev savaşlarının son yıldızı Fox’un güzel sunucusu Kimberley Guilfoyle oldu. Sarah Huckabee Sanders’ın yerine Beyaz Saray Sözcülüğü’ne Kimberley’in getirileceği dedikoduları ortaya çıktı. ABD basını Kimberley’i Melania Trump’a rakip gösterdi. Ünlü sunucunun, Beyaz Saray’dan 10 günde kovulan Anthony Scaramucci ile ilişkisi olduğu da iddia edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ağustos 2017 Güncelleme 04 Ağustos 2017, 01:55
Son bomba Kimberley

İÇİNDEKİLER

Beyaz Saray'daki taht oyunlarına son dahil olan isim Victoria's Secret'in eski mankenlerinden Kimberly Guilfoyle oldu. Son dönemde başkan Donald Trump'ın art arda yaptığı görevden almalar ve istifalarla çalkalanan Beyaz Saray'da en çok konuşulan isim ise Beyaz Saray İletişim Direktörlüğü görevinde sadece 10 gün kalabilen Anthony Scaramucci olmuştu. Scaramucci kısa süre içinde Beyaz Saray özel kalem müdürü Reince Preibus'u işinden ederken, Beyaz Saray Sözcüsü Sean Spicer de Scaramucci'ye tepki olardak istifasını verdi. Ancak eşi Deidre Ball ise Trump ile çalıştığı için Scaramucci'yi terk etme kararı alırken 10 gün içinde Trump tarafından kovulan Scaramucci işinden de oldu. Ancak Scaramucci'nin giderayak Beyaz Saray'ı bir kez daha karıştırdığı ortaya çıktı. ABD medyası Spicer'in yerine atanan Sözcü Yardımcısı Sarah Huckabee Sanders'ın üstlendiği sözcülük görevi için Fox News sunucusu olan eski Victoria's Secret modeli Kimberly Guilfoyle'nin adının geçtiği belirtildi. San Francisco'da Mercury gazetesine konuyla ilgili demeç veren Guilfoyle, "Bir vatansever olarak ülkeme hizmet etmekten onur duyarım. Bunun benim için büyüleyici bir iş olacağını düşünüyorum. Sayın Başkan'ı 10 yıldır tanıyorum ve bu işi yapabileceğime inanıyorum" dedi. Fox News ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada Gıilfoyle'in uzun süreli sözleşmesi olduğunu kaydederek, sunucunun 'hiçbir yere gidemeyeceğini' vurguladı.

MELANİA'YE RAKİP Mİ GELİYOR!
ABD medyası eski Victoria's Secret mankeni olan Kimberley Guilfoyle'nin Anthony Scaramucci ile aşk yaşadığını ortaya attı. Bazı yayın organları ise güzel sunucunun Donald Trump ile yakınlığı dolayısıyla doğrudan First Lady Melania Trump'a ciddi bir rakip olabileceğini yazdı.


Beyaz Saray Basın Sözcülüğü görevinde şu an Sarah Huckabee Sanders bulunuyor.​