İsviçre'de bebeği var

Amerikalı yalancılar, 'Putin'in İsviçre'de 200 milyar doları var' dedi. Evet, Putin'in İsviçre'de paha biçilmez bir kızının olduğu ortaya çıktı. Putin'in sevgilisi, İsviçre'de doğum yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mart 2015 Güncelleme 15 Mart 2015, 02:05
İsviçre’de bebeği var

İÇİNDEKİLER

Yolsuzlukların Üstadı olarak tanınan Hedge Fon yöneticisi Bill Browder, geçtiğimiz günlerde Yahudiler'in kanalı CNN International'a çıkarak, "Putin'in İsviçre bankalarında 200 milyar doları var" dedi. Sözde saygın kanal CNN'in bu iddiası, ciddiye alınmasa da İngilizler tarafından destek gördü. Ancak Putin'in İsviçre'de 200 milyar dolardan daha değerli bir varlığının olduğu ortaya çıktı.

GİZLİCE ZİYARET ETTİ
İsviçre'nin en büyük gazetesi "Blick" Putin'in kız arkadaşı Alina Kabayeva'nın nehirleriyle ünlü Tessin kentinde bir hastanede doğum yaptığını yazdı. Putin'in aniden ortadan kaybolmasını sevgilisinin doğum yapmasına bağlayan Blick, "Putin, gizlice Kabayeva'yı ziyaret etti mi?" sorusunu yöneltti. Kremlin'e yakın kaynaklar, bunu yalanlasa da İsviçreli bazı siyasetçiler Putin'in Tessin'de olduğunu doğruladı. Alina'nın doğum yaptığı hastane Clinica Sant Anna'daki yetkililerden bazıları da doğumu doğruladı.

EŞİNDEN AYRILMIŞTI
Putin bugün ise Rus hukukunun en üst düzey ismi olan Vjatşeslav Lebedev'i Novo Ogarjovo'daki Devlet Başkanlığı Sarayı'nda kabul etti. Putin'in son derece mutlu görünmesinin nedeni, babalık heyecanı olarak yorumlandı. Kremlin'in bu iddiaları yalanlamaması da doğumun bir başka kanıtı olarak gösterildi. 62 yaşındaki Rus lider, geçtiğimiz yıl 31 yıllık eşi ve 2 çocuğunun annesi Lyudmila Putina'dan ayrılmıştı.

ÖDÜLLÜ GÜZEL
Jimnastikçi Alina Kabayeva, Soçi Olimpiyatları'nda taşıdığı meşale sayesinde ününe ün katmıştı. Ancak Alina, güzelliğinin dışında 20'nin üzerinde madalyası olan bir sporcu. Paris'te bir ajans tarafından birçok kez modellik teklif edilen Alina, bunların hepsine olumsuz cevap vermişti.