Gayet skandal

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande ile oyuncu aşkı Julie Gayet'in aşkı, dünyayı alt üst etti! Çiftin çöpçatanı ise Hollande'ın eski hayat arkadaşı, Segolene Royal'di...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ocak 2014 Güncelleme 14 Ocak 2014, 01:45
Gayet skandal

İÇİNDEKİLER

Fransız öpücüğü bu kez cumhurbaşkanından geldi! Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'ın (59), oyuncu Julie Gayet (41) ile ilişkisi olduğuna dair iddia dünya gündeminin ilk sırasına yerleşti. Yasak aşk, Hollande'ın 20 yıllık sevgilisi Valerie Trierweiler'i hastanelik etti.

VALERİE'NİN SUÇU NE!
Valerie Trierweiler sakinleştirici iğnelerle kontrol altında tutulurken bomba aşkla ilgili yine bomba bir iddia gündeme geldi. Hollande'ın genç oyuncu sevgilisi ile arasını, eski hayat arkadaşı ve 4 çocuğunun annesi olan Segolene Royal'in yaptığı ileri sürüldü. Fransız basını Gayet ile Royal'in arasının oldukça iyi olduğuna dikkat çekti. Ayrıca yeni aşkın doğmasında Trieweiler'den nefret eden eski cumhurbaşkanı adayı Royal'in rolü olduğu belirtildi. Royal'in bir televizyon programında kendisine sorulan imalı soruları açıkça yanıtlamaktan kaçınması da bu iddiaları güçlendirdi.

BABASIYLA DA ARASI ÇOK İYİ...
Genç oyuncunun babası ünlü cerrah Brice Gayet, Royal'in 2007'deki seçim kampanyasına güçlü bir şekilde destek vermişti. Yine basına göre, Julie Gayet'in de o tarihten bu yana Royal ile sık sık birlikte görülmesi, bu iddiaların gerçek olabileceği savını oldukça güçlendirdi.

PARİS'TE SON TANGO
Fransa Cumhurbaşkanı Hollande'ın eski sevgilisi olan Segolene Royal, gündemi sarsan aşkın temellerini attı! İddiaya göre Gayet'i Hollande ile 4 çocuğunun annesi olan Royal tanıştırdı.

EŞSİZ ZİYARET
FRANSA Cumhurbaşkanı François Hollande, 27-28 Ocak'ta Türkiye'ye kritik bir ziyaret gerçekleştirecek. Ancak Hollande'ın skandal aşkı, bu ziyarete de yansıdı. Zira Hollande'ın Türkiye ziyareti için Ankara'ya gönderilen resmi protokol listesinde eski sevgili Valerie Trierweiler'in ismi de vardı. Hollande'nin gazeteci sevgilisi Trierweiler, Türkiye'de Fransız First Lady olarak ağırlanacaktı. Ancak daha sonra Elysee Saray'ı ziyaretin eşsiz yapılacağını Türk makamlarına bildirdi.

Mehmet NAYIR