Korku Style!

Güney Koreli Psy'nin 'Gangnam Style'ı ilk kez söylediği sokakta, helikopter faciası yaşandı... Apartmana çarpan helikopterin pilotuyla birlikte 4 kişi öldü, 7 kişi yaralandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Kasım 2013 Güncelleme 17 Kasım 2013, 00:00
Korku Style!

İÇİNDEKİLER

Güney Kore'nin başkenti Seul'ün ünlü Gangnam mahallesi, dün büyük bir korku yaşadı... Güney Koreli rapçi Psy'nin 'Gangnam Style'ı ilk söylediği yerde meydana gelen olayda, LG Electronics'e ait bir helikopter 38 katlı I-Park adlı binanın 29. Katına çarptı. Olayda pilotla birlikte 4 kişi hayatını kaybetti.

FİLM ÇEKİMİ GİBİYDİ
Pilotun yardımcısı ve o anda helikopterin düştüğü yerde bulunan 6 kişi ağır yaralandı. Yetkililer, olayın bölgede büyük bir korkuya neden olduğunu söyledi. rapçi Psy'nin de evinin aynı sokakta olduğu ama olay anında Seul'ün güneyinde konser verdiği belirtildi. Zenginlerin tercih ettiği mahalle, 12 saat araç trafiğine kapatıldı. Helikopter enkazının kaldırılmasından sonra sokak normale döndü. LG Electronic yetkilileri, "Helikopterin neden düştüğü bilinmiyor. Ancak ilk yapılan incelemelere göre, pilotaj bir hata görünmüyor. Olayda hayatını kaybedenler için çok üzgünüz. Şirket olarak üzerimize düşeni yapacağız" dedi. I-Park'ın 32. Katında oturan Jeong Young-woo ise, "İnanılmaz bir gürültü oldu. Dışarıya baktığım anda dumanları gördüm. Film çekimi gibiydi" ifadelerini kullandı.