Teyzesi de öldü

2 hafta önce göğüslerini aldıran Angelina Jolie'nin ne kadar doğru bir adım attığı ortaya çıktı. Jolie'nin teyzesi Debbie, dün meme kanseri nedeniyle hayatını kaybetti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mayıs 2013 Güncelleme 28 Mayıs 2013, 00:00
Teyzesi de öldü

İÇİNDEKİLER

Ünlü oyuncu Angeline Jolie'nin, kansere yakalanma riskini azaltmak için çifte mastektomi ameliyatı olmasından iki hafta sonra Amerikalı oyuncunun teyzesi meme kanserinden öldü. Jolie'nin teyzesi Debbie Martin'in Econdido'daki Palomar Tıp Merkezi'nde 61 yaşında öldüğü açıklandı. Martin, Jolie'nin 2007'de 56 yaşındayken meme kanserinden ölen annesi Marcheline Bertrand'ın kardeşi.

ANGELİNA'YA TAM DESTEK
Debbie Martin'in eşi Ron Martin iki kızkardeşinin mutasyona uğramış BRCA1 genine sahip olduğunu ve bu gen bozukluğunun Jolie'de de bulunduğunu ve bu yüzden bıçak altına yattığını söyledi. Martin ayrıca çifte mastektomi yaptıran Angelina Jolie'ye destek verdi ve "Biz de bilseydik, Angelina'nın operasyonunun aynısını yapardık" dedi. Altı çocuk annesi 37 yaşındaki oyuncu, New York Times gazetesi için kaleme aldığı yazıda neden mastektomi ameliyatı olduğunu anlatmıştı.