Yerle bir aşk

Ünlü golfçü Woods'un eski eşi, ayrılığın nimetlerinden yararlandı! 100 milyon $ tazminat kazanan Elin, 22 milyon TL'ye aldığı villayı, zevk için dozerle yıktırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ocak 2012 Güncelleme 07 Ocak 2012, 01:08
Yerle bir aşk

İÇİNDEKİLER

İnsanlar boşandıkları zaman, yüzüğü okyanusa atmak, mektupları yakmak gibi garip tepkiler verebiliyor.
Ama eğer bir boşanmadan 100 milyon dolar tazminat alıyorsanız, verdiğiniz tepkinin maliyeti de büyük oluyor! Tıpkı Tiger Woods'un eski eşi Elin Nordegren gibi... Dünyanın en ünlü golfçüsü olarak kabul edilen Tiger Woods, geçtiğimiz yıllarda yaşadığı yasak aşklar nedeniyle evliliğini bitirdi. Woods, boşandığı eşine tam 100 milyon dolar (187 milyon 945 bin TL) tazminat ödedi. İsveçli eski bir model olan Elin Nordegren, Woods ile boşanmasının ardından 12 milyon dolara (22 milyon 555 bin TL) Florida'daki North Palm sahilinden lüks bir villa satın aldı.
Ayrıldıktan sonra bunalıma girdiği iddia edilen Elin Nordegren, lüks villasını, sırf zevk için dozerlerle yerle bir ettirdi.

MAGAZİN BASINI ELEŞTİRİYOR
6 yatak odası ve 8 banyosu bulunan 9 bin metrekarelik villadan şimdilerde geriye sadece boş bir arazi kaldı. Bu arada, evin yıkımı sırasında çevreye de büyük zarar verilirken, ABD medyasında Elin Nordegren'e yönelik eleştirilerin dozu da iyice arttı. Magazin basını, 32 yaşındaki eski manken Nordegren'in aldığı boşanma tazminatının tadını çıkardığını yazdı.

BİR DİZİ KADINLA İLİŞKİ...
Seks bağımlısı olduğu iddia edilen Tiger Woods, eşinden 23 Ağustos 2010'da resmen boşandı. Çiftin boşanma sebebinin, Tiger Woods'un bir dizi kadınla birlikte olmasıydı. Başta ABD olmak üzere tüm dünya basınında geniş yankı bulan skandalların patlak vermesiyle Woods'un sporcu kişiliği sarsılmış ve evliliği de bir süre sonra sonlanmıştı.