Benim adım kırmızı

Dünyanın en pahalı ve en özel ayakkabı markası Louboutin 'yok' satıyor... Ünlü İngiliz modacı Christian Louboutin, 'kırmızı taban'ı keşfetti, 900 milyon euroluk ayakkabı satarak zengin oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ekim 2011 Güncelleme 19 Ekim 2011, 01:40
Benim adım kırmızı

İÇİNDEKİLER

Dünya sosyetesi ve Hollywood yıldızlarının vazgeçemediği Louboutin marka ayakkabıların mucidi İngiliz modacı Christian Louboutin, çok özel açıklamalar yaptı... Christian Louboutin, "Sanıyorum 22 yıl önce bir dergide 'kırmızının kadınlar için vazgeçilmez' olduğunu okudum. Ardından yıllardır üst tasarımına çalıştığım Louboutin marka ayakkabıların tabanını kırmızı olarak hazırladık. İşte bu sayede 20 yılda 600 bin ayakkabı sattım. Ayakkabılardan yaptığımız ciro 900 milyon euroyu aştı" dedi. İşte bu özel ayakkabıların sahibi Christian Louboutin'un kadınlar ve ayakkabı konusundaki son derece ilginç açıklamaları:
* Kadınlar için alışveriş çok mutluluk veren özel bir olgudur. Ancak ayakkabı alışverişi, mutluluğun zirve noktasıdır.
* Kadınlar, yüksek topuklu ayakkabıyı giyerken çektikleri acılarla bile mutlu olur.
* Ortalama sosyetik bir kadının, 150 ayakkabısı olmalı.
* Her 10 ünlüden 3'ünün ayak problemi vardır. Gizlice tedavi ettirirler.
* İngiliz ve Amerikalı kadınlar, evliliklerindeki mutluluğu ayakkabı alışverişiyle ölçer.

60 ÇİFT ALDI...
Hollywood'un güzel ve başarılı oyuncuları da Louboutin tutkunu... Başta Julia Roberts ve Blake Lively olmak üzere Jennifer Lopez, Kim Kardashian ile Cameron Diaz da, Louboutin'dan vazgeçemiyor. Gossip Girl dizisinin güzel yıldızı Blake Lively, geçtiğimiz ay New York'taki mağazadan tek seferde 60 adet Louboutin ayakkabı aldı.