Beşiktaş'ta deprem!

Futbol Genel Direktörü Önder Özen, Beşiktaş'taki görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Giriş Tarihi 15 Temmuz 2014, 00:00 Güncelleme 15 Temmuz 2014, 15:18
Beşiktaş’ta deprem!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta futbol genel direktörlüğü görevini yapan Önder Özen, Fikret Orman'la gerçekleştirdiği görüşmede istifa dilekçesini verdiğini açıkladı.

Özen, Orman'la yaptığı yaklaşık bir saatlik görüşmede takıma daha fazla fayda veremeyeceğini ve yararlı olamayacağını düşündüğü için istifa etme kararını kendisine ilettiğini belirtti.

"Basından ve kamuoyundan ricam bu konuda spekülasyonlara yol açılmamasıdır. Beşiktaş'ta birlikte görev yaptığım herkese teşekkür ediyorum. Başka bir camiadan gelmiş birisine böylesine sevgi gösterdikleri ve sahip çıktıkları için teşekkür ediyorum" diyen Özen "Benim istifa nedenimin kişisel bir problemden kaynaklanmadığını söylemek istiyorum. Beşktaş kulübüne artık bir artımın dokunmayacağını, olumlu bir etkimin olmayacağını düşünmem nedeniyle bu kararı aldım. Lütfen konu başka bir noktaya çekilmesin, Beşiktaş'a zarar verilmesin" ifadelerini kullandı.

İstifa açıklaması sonrası Beşiktaş'ın Demba Ba konusunda Chelsea'yle anlaşması hakkında sorulan soruya da Özen gider ayak şu cevabı verdi:
"Kendisi değerli bir oyuncudur. Yetenekli bir oyuncudur. Beşiktaş'ın yapısına ve mentalitesine uyum sağlamakta zorluk çekeceğini düşünmüyorum. Yerinde ve güzel bir transfer oldu. Beşiktaş'a inşallah hayırlı olur."