Bu hafta kesin bitecek

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Brezilyalı çalıştırıcı Zico ile görüştüklerini doğrularken "Listemizde başka isimler de var. Hafta sonuna kadar bu iş kesinlikle bitecek" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mayıs 2012 Güncelleme 24 Mayıs 2012, 01:02
Bu hafta kesin bitecek

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon öncesi teknik direktör arayışlarına hız veren Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman, adı gündemde olan Brezilyalı çalıştırıcı Arthur Zico ile görüştüklerini doğrularken, "Ancak, listemizde başka isimler de var. Acalemiz yok, ama hafta sonuna kadar teknik direktörümüz belli olur" diye konuştu.

EN DOĞRU İSMİ BULACAĞIZ
Uzun dönem çalışacakları bir hoca aradıklarını belirten Orman, "Bize uygun, doğru bir seçim yapmamız lazım. Zico da alternatifler arasında olabilir. Sadece ismi geçenlerle değil, başka isimlerle de görüşüyoruz. Hocamız, yerli bir isim de olabilir. Çok alternatifli düşünmek zorundayız. Beşiktaş'ı günlük kararlarla yönetmek istemiyoruz. Acelemiz yok, ama hafta sonuna kadar bu işi bitireceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

LUCESCU DA GÜNDEME GELDİ
Beşiktaş'ta Zico ismi öne çıksa da Mircea Lucescu'nun adının da anıldığı kaydedildi. Zico'nun Irak Milli Takımı'ndan aldığı 4 milyon Euro'yu çok bulan kimi yöneticilerin, "O kadar para vereceksek Lucescu'yu getirelim" dedikleri ifade edildi. Bu arada listede yer alan yerli isimler arasında Samet Aybaba, Rıza Çalımbay, Hikmet Karaman'ın yanı sıra Ziya Doğan ve Mehmet Özdilek isimleri de yöneticiler tarafından telaffuz edilmeye başlandı. Yönetimin Samet Aybaba ismi üzerinde taraftar tepkisinden çekindiği için Aybaba'ya çekimser baktıkları sızan haberler arasında yer alıyor.