Beşiktaş'a soğuk duş

Beşiktaş'ta bitti gözüyle bakılan Alman hoca kulübün mali tablosunu ve UEFA davasını öğrendikten sonra masaya bile oturmaya gerek görmedi. Yöneticiler büyük bir şok yaşadı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mayıs 2012 Güncelleme 23 Mayıs 2012, 02:03
Beşiktaş’a soğuk duş

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta büyük bir deprem yaşanıyor... Tayfur Havutçu'yla yolları ayırdıktan sonra teknik direktör adayları arasında ilk sıraya aldıkları Alman hoca Ralf Rangnick'i takımın başına getirmeye hazırlanan Siyah-Beyazlı yönetim dün tam anlamıyla büyük bir şokla karşılaştı.

SORUNLU TAKIMA GİDEMEM
Başarılı teknik adama imza attırmak için Almanya'ya giden yöneticilerden İbrahim Altınsay ve Tamer Kıran Rangnick'le temas kurdu. Bu işi bitirmeye kesin gözüyle bakan iki yönetici başarılı teklif adamdan olumsuz cevap alınca neye uğradığını şaşırdı. Rangnick, iki yöneticiye Beşiktaş'la ilgili araştırmalar yaptığını vurgulayarak, "Kulübün mali tablosunu inceledim. Veriler beni hiç tatmin etmedi. Bu bütçeyle doğru dürüst transfer yapmamıza olanak yok. Ayrıca kulübün UEFA ile davası olduğunu öğrendim. Ben sorunlu bir takıma gidemem. Bu şartlarda Beşiktaş'ta başarılı olmam imkansız. Sonradan takımı yarı yolda bırakacağıma bu işe hiç girişmeyelim daha iyi. Beni anlayacağınızı umuyorum. Yine de buraya kadar geldiğiniz için sizlere teşekkür ederim. Ancak Beşiktaş'a gelmem mümkün değil" diye konuştu.

ORMAN'I ARADILAR
Ralf Rangnick'in Beşiktaş'la daha masaya bile oturmadan bu sözleri sarfetmesi İbrahim Altınsay ve Tamer Kıran ikilisine büyük bir şok yaşattı. İkili hemen Başkan Fikret Orman'ı arayarak durumu bildirdi. Altnsay ve Kıran ikilisi daha sonra İstanbul'a geri döndü.

RANGNİCK 'HAYIR' DEDİ
Beşiktaş'ta adı teknik direktör adayları arasında ilk sırada geçen Rangnick Siyah- Beyazlı takıma olumsuz cevap verdi. Alman hoca mali tabloyu yetersiz gördüğü için ret cevabı verdi.