Hedef Rangnick

Siyah-Beyazlı yönetim dün yaptığı toplantıda, "Tayfur Havutçu ile devam edeceğiz" dese de arayışlarını sürdürüyor. Kartal, Ralf Rangnick'i listenin başına aldı. Hector Cuper, Samet Aybaba ve Mehmet Özdilek diğer adaylar

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Mayıs 2012 Güncelleme 17 Mayıs 2012, 01:42
Hedef Rangnick

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta teknik direktör çıkmazı... Siyah-Beyazlı yönetim dün Akaretler'de bir toplantı gerçekleştirdi. Genel Sekreter Mesut Urgancılar toplantıdan önce yaptığı açıklamada, "Teknik direktör değişikliği konusunda her hangi bir düşüncemiz yok. Futbol komitesindeki arkadaşlarımızın bize bu konuyla ilgili bir talepleri olmadı. Ancak ilerleyen günlerde böyle bir talep olursa oturur konuşuruz. Ancak hayata dair her şey olabilir" ifadesini kullandı.

SCHALKE'Yİ ÇALIŞTIRDI
Urgancılar'ın bu sözlerine rağmen Beşiktaş'ta bazı yöneticilerin Havutçu ile yolları ayırmak için baskı yaptığı öğrenildi. Yönetimin, listenin başına son olarak Schalke'yi çalıştıran Alman teknik adam Ralf Rangnick'i yazdığı öğrenildi. Orduspor Teknik Direktörü Cuper de adaylar arasında. Yerli hocalardan ise Mehmet Özdilek ve Samet Aybaba da Siyah-Beyazlı ekiple anılıyor.