Kartal'da kritik zirve

Camia adı adaylıkta anılan Serdal Adalı, Murat Aksu, Fikret Orman, Hasan Arat gibi isimleri önümüzdeki hafta biraraya getirmeye çalışıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Mart 2012 Güncelleme 03 Mart 2012, 01:49
Kartal’da kritik zirve

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta 18-25 Mart tarihlerinde yapılacak Olağanüstü Genel Kurul'a 15 gün kala Siyah-Beyazlı camianın, seçime tek aday etrafında birleşilerek girilmesi için harıl harıl çalıştığı ifade edildi.

BÖLÜNMÜŞLÜK FAYDA GETİRMEZ
Beşiktaş'ın her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğunu savunan camianın ileri gelenlerinin, başkan adaylığı için adı anılan Serdal Adalı, Murat Aksu, Fikret Orman ve Hasan Arat gibi isimleri önümüzdeki hafta biraraya getirmenin planlarını yaptığı ifade edildi. Söz konusu isimlerden Beşiktaş'ın menfaatleri doğrultusunda fedakarlık yapmalarını isteyecek olan camia, "Hepimiz Beşiktaş'ın başarısını istiyoruz. Seçime tek ve güçlü bir adayla girelim. Görevdekiler yönetimde, diğerleri dışarıdan Beşiktaş'ı hak ettiği yerlere elbirliğiyle taşıyalım" teklifinde bulunacak.

ÖZİLHAN VE SABANCI'YA DA DAVET!
Gerçekleştirilmesi planlanan toplantıya caminın ön gelenlerinden işadamı Tuncay Özilhan ve Ömer Sabancı'nın da davet edilmesinin planlandığı öğrenildi. Siyah-Beyazlılar'ın önde gelen bütün isimlerinin desteğini arkasına alacak bir aday belirlenmesini isteyen camianın, toplantının bir an evvel gerçekleşmesi için yoğun görüşmeler sürdürdükleri kaydedildi.

HER TÜRLÜ ÇÖZÜME KATKIDA BULUNURUZ
Beşiktaş'ın etkili isimlerinden Fikret Orman, "Beşiktaş'ın sorunları elbirliği ile çözülür. Çözüm bulmak için acil bir reçete lazım. Her türlü çözüme katkıda bulunmaya hazırız" dedi.

SESSİZ BEKLEYİŞİNE DEVAM EDİYOR...
Beşiktaş'ta son kongrede 2 bin 800 üyenin oyunu alan Murat Aksu'nun adaylık için henüz net kararını vermediği, sürecin seyrini gözlemlediği kaydedildi. Aksu'nun önümüzdeki hafta net bir karar vermesi bekleniyor.

SERDAL ADALI'YA GÜRELİ DESTEĞİ
Beşiktaş'ta adı başkanlık için anılan isimlerden olan Serdal Adalı'nın kulübün maddi durumunun net olarak ortaya çıkartılması için Hüsnü Güreli'den özel bir çalışma istediği öğrenildi. Çalışmalara başlayan Güreli'nin, Adalı'nın, "Yönetimimde ol" teklifine, "İçeriden yada dışarıdan her zaman destek veririm" dediği kaydedildi.

SEBA GELENEĞİ!
Beşiktaş'ta başkan adayı Sinan Vardar, "En önemli projelerimizden biri Süleyman Seba felsefesine dönmek. Kurtuluş özkaynakta" diye konuştu.

BÜLENT DERİŞ ADAY OLDU!
Beşiktaş'ta Levent Erdoğan, Celal Kolot ve Sinan Vardar'dan sonra son başkan adayı Beşiktaş Dostları Derneği lideri Bülent Deriş oldu. Deriş, "Beşiktaş'ın sorunları büyük, ama dostlarımızla birlikte bunları çözmek için yola çıkıyoruz" ifadelerini kullandı.