Beşiktaş'tan imza kampanyası!

Beşiktaş Kulübü'nden Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş için imza kampanyası...

Giriş Tarihi 25 Temmuz 2011, 00:00 Güncelleme 25 Temmuz 2011, 15:05
Beşiktaş’tan imza kampanyası!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Üyesi avukat Ali Rıza Dizdar, futbolda şike iddialarına yönelik başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Beşiktaşlı yönetici Serdal Adalı, teknik direktör Tayfur Havutçu ve kulüp protokol müdürü Ahmet Ateş için imza kampanyası başlattı.

Dizdar, topladıkları imzaları tutuklu bulunan Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş'in ailelerine teslim edeceklerini bildirdi.

Beşiktaş'taki Barbaros Meydanı'nda avukat Ali Rıza Dizdar tarafından kurulan standa gelen siyah-beyazlı taraftarlar, imza verdi.

''Hak eden herkes için acil adalet'' başlığını taşıyan imza metninde şu ifadelere yer verildi:
''Şike ve teşvik primine 'hayır' diyoruz. Sporda şiddeti kınıyoruz. Bunlara bulaşmamış insanlarımıza özgürlük istiyoruz. Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş'e özgürlük istiyoruz. Gecikmeden, hemen şimdi adalet istiyoruz.''

Ali Rıza Dizdar, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş'in mevcut delillere göre serbest bırakılmaları gerektiğine inandığını ifade etti.

Dizdar, topladıkları imzaların bir örneğini Adalı, Havutçu ve Ateş'in ailelerine teslim edeceklerini, bir örneğini de Beşiktaş Kulübü'nün müzesinde saklayacaklarını ifade ederek, ''Kısa zamanda imza kampanyası büyük ilgi gördü. İmza kampanyasına katılanlar onların temiz olduklarına inanıyorlar. Bunun bir ifadesi olarak bu imzaları onların ailelerine teslim edeceğiz. Bir örneğini de kulübümüzün müzesinde saklayacağız'' şeklinde konuştu.