Bolu Dağı'na Kartal yuvası

Beşiktaş yöneticisi Prof. Mete Düren, Bolu Dağı Dedeler Yaylası'nda 150 dönümlük arazide incelemelerde bulundu... Yeni Kartal Yuvası için artık geri sayıma geçildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Haziran 2011 Güncelleme 24 Haziran 2011, 02:52
Bolu Dağı’na Kartal yuvası

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş, Bolu Dağı'na tesis yapmak için harekete geçti. Beşiktaşlı yönetici Mete Düren'in bizzat yönettiği operasyonda Bolu Dağı'nın eteklerinde 150 dönümlük arazi için çalışmalar başlatıldı.

ALPLER'E DE RAKİP!
Arkadaşlarımız Fatih Doğan ve Zürap Akdüz'ün yardımlarıyla Beşiktaş yönetimiyle Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile bir araya geldi. Vali Özçimen, "Beşiktaş'ı Bolu'da görmek istiyoruz. Bunun için de her türlü ortak çalışmaya varız" dedi. Düren ise "Bolu coğrafi özellikleri itibariyle Avrupa'nın Alpler'deki tesisleriyle baş edebilecek durumda. Biz de böyle bir tesis yapacağız" ifadelerini kullandı.

TOPUK YAYLASI ÖRNEK OLDU
Beşiktaş Yönetimi, tesis konusunda ezeli rakibi Fenerbahçe'yi örnek aldı. Sarı-Lacivertliler, Düzce'nin Kaynaşlı İlçesi Topuk Yaylası'nda 150 dönümlük arazi üzerine son derece modern Kamp ve Dinlenme Tesisleri inşaa etti. Büyük ölçüde tamamlanan tesislerde futbol sahası, sporcuların kalacağı odalar, fitnees merkezi, restoran, otopark, Türk hamamı, buhar odası, sauna, kuaför, masaj ve solarium odasının yanı sıra bir de Fenerium mağazası yer alacak.

FENER'DEN DAHA İYİSİNİ YAPACAĞIZ
Mete Düren, Bolu'da yapılacak tesisle ilgili olarak ezeli rakipleri Fenerbahçe'yi de unutmadı. Düren, "Fenerbahçe, Topuk Yaylası'nda bir tesis yapabilir, biz onlardan daha güzel bir tesis yaparak bu yarışın sürekli hızlanmasını ve çıtanın sürekli yükselmesini arzuluyoruz. Her kulüp bir diğerinden daha güzelini yaparsa Türk sporu daha da ilerler" dedi.