Gel de çık işin içinden

14 kişiyi bulan yabancı kontenjanını boşaltmak isteyen Siyah-Beyazlılar Ferrari, Fink ve Tabata'ya takım arıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Haziran 2011 Güncelleme 12 Haziran 2011, 21:57
Gel de çık işin içinden

İÇİNDEKİLER

YENİ sezon öncesi Sidnei ve Bebe'yi kiralayarak kontratlı yabancı oyuncu sayısını 14'e çıkaran Beşiktaş'ta kontenjan sıkıntısı baş gösterdi. En az 4 yabancıyı takımdan göndermeyi planlayan Siyah-Beyazlılar'da Ferrari, Tabata, Fink'in gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Teknik Direktör Tayfur Havutçu'nun kararına göre Hilbert veya Ernst'ten birisi de gönderilecek oyuncular arasında yer alacak.

FERRARI TATİLDE EĞLENİYOR
Beşiktaş'ta en çok can sıkacak isimlerin başında ise İtalyan savunmacı Mateo Ferrari geliyor. Siyah-Beyazlılar'la 2.5 milyon Euro'luk garanti kontratı bulunan Ferrari, yönetimin, "Kendine acilen kulüp bul" önerilerini duymazdan geliyor. Takıma 2 yıldır katkı sağlayamayan İtalyan, tatilin tadını çıkarıyor.

TABATA PAZARLIKLARI SÜRÜYOR
Beşiktaş, devre arasında Katar'ın Al Rayyan kulübüne kiralanan Tabata içinse pazarlıklarını kıran kırana sürdürüyor. Tabata'nın bonservisine 1 milyon Euro öneren Al Rayyan yetkililerine 4 milyon Euro'luk istek sunuldu. Siyah-Beyazlı yönetimle Katar'lı yetkililer arasında pazarlıklar sürüyor.

FINK'TE SESSİZLİK DEVAM EDİYOR
Fink içinse tam anlamıyla sessizlik sürüyor. Alman oyuncu için Beşiktaş'ın kapısını çalan kimse yok. Siyah-Beyazlılar, Havutçu'nun raporuna göre Hilbert veya Ernst'ten biriyle yolları ayıracak. Hilbert'in gitme olasılığı daha yüksek. Bu isimlere talip çıkmazsa azminatlarıyla gönderilecek.