Klose'yi Aslan kaptı!

Sarı-Kırmızılı takımın yardımcı antrenörü Ümit Davala ve Sportif Direktör Bülent Tulun, Münih'te Klose'nin menajeriyle 4 saat konuştu ve işi bitirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Haziran 2011 Güncelleme 08 Haziran 2011, 02:31
Klose’yi Aslan kaptı!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş ile Galatasaray'ın transfer dönemindeki rekabeti James Bond filmlerini aratmıyor! Ersan Gülüm transferinde karşı karşıya gelen iki büyük kulüpten Beşiktaş mutlu ayrılmıştı. Bu kez ise gülen G.Saray oldu. Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı dün Klose için Münih'teydi. Ancak Alman golcüyle anlaşma sağlayamadı.

4 SAATTE BİTTİ
Gece geç saatlerde ise Galatasaray'ın çiçeği burnunda Sportif Direktörü Bülent Tulun ve yardımcı antrenörü Ümit Davala devreye girdi. İkili Klose'nin transferi için oyuncunun menajeri Alex Schutt ile dün gece 4 saati aşkın bir görüşme yaptı. Görüşme olumlu geçti ve anlaşma sağlandı. Galatasaray Yönetimi'nin resmi açıklamayı cuma günü yapması bekleniyor.

SÖZLEŞME 3 YILLIK OLACAK
Cimbom, Klose'ye 3 yıllık mukavele önerirken, futbolcuya 1 yıl için 2.5 milyon Euro garanti para ve maç başına 10 bin Euro verecek. Bilindiği gibi Trabzonspor Alman golcüyle prensipte anlaşmış ancak Klose'nin çocuğuna yabancı okul bulunamadığı için transfer yatmıştı. 33 yaşındaki Alman futbolcu milli takımda 109 maça çıktı ve 61 gole imza attı. 2007 yılından beri Bayern Münih'te oynayan Klose, 78 maçta 23 gol kaydetti. Kurt panzer son vuruşlarıyla Avrupa'nın sayılı golcülerinden.

BEŞİKTAŞ HUNTELAAR'A YÖNELDİ
Bu gelişmeler üzerine Beşiktaş Asbaşkanı Adalı'nın Hollanda Milli Takım forması da giyen Klaas Jan Huntelaar'a yöneldiği öğrenildi. Almanya'da oyuncunun menajeriyle masaya oturacak Adalı'nın oyuncu için menajeriyle el sıkışması durumunda Schalke ile de görüşmelere başlayacağı kaldedildi. Huntelaar için 4 milyon Euro'yu gözden çıkaran Beşiktaş, Schalke'den indirim istiyor.

42 KARŞILAŞMADA 23 GOL ATTI!
BUNDESLIGA ekibi Schalke'yle 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan Klaas Jan Huntelaar, Hollanda Milli Takımı'nın da değişilmezleri arasında yer alıyor. Milli takımla 43 maça çıkan golcü isim rakip ağlara 26 gol gönderdi. Geçen sezon Schalke ile 42 maça çıkan Huntelaar, 23 kez ağları havalandırdı. Hollandalı oyuncu geçen sezon hiç kırmızı kart görmedi.

ADALI'NIN YENİ ROTASI HUNTELAAR
Beşiktaş'ın transferdeki etkin ismi Serdal Adalı, Klose'yi kaptırınca rotayı Hollandalı Huntelaar'a çevirdi.