Herkül Mesut

İki fotoğraf arasında fiziksel olarak kendisini çok geliştirdiği açıkça belli olan Mesut için Bild gazetesi "Süper vücudu sizlere sunuyoruz" yorumunu yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Mart 2012 Güncelleme 03 Mart 2012, 02:20
Herkül Mesut

İÇİNDEKİLER

İspanya Ligi La Liga'da Real Madrid forması giyen Mesut Özil'in, Almanya Milli Takımı ile Fransa'a karşı oynadıkları maçın ardından verdiği görüntü, Alman medyasına haber oldu. Bild'de yer alan haberde, Mesut'un vücudundaki gelişmeye dikkat çekilirken "Kas Adam Mesut; Mesut Özil'in süper vücudunu sizlere sunuyoruz" denildi.

ALMANLAR KAFAYI TAKTI
Mesut'un forma değişiminin ardından verdiği görüntüyü değerlendiren Almanlar, yağ oranının düşüklüğüne dikkat çekerek, kendisini çok geliştirdiğini vurguladılar. Mesut Özil de daha önce yaptığı açıklamalarda vücut geliştirme çalışmaları yaptığını ifade etmişti. Anlaşılan o ki, Mesut Özil'in yaptığı agırlık çalışmaları kısa sürede meyvesini verdi.

RONALDO ÖRNEĞİ VAR
Mesut Özil'e bu konuda vucudunu adeta kas kütlesi haline getiren Cristiano Ronaldo'nun da yardımcı olduğu ve kendisine tavsiyelerde bulunduğu da ifade ediliyor.

EKSİKLERİ GİDERİYOR...
Mesut Özil, daha önce müthiş tekniğine ve yeteneğine karşın yeterli fizik gücüne sahip olamadığı, süratinin az olduğu ve ikili mücadeleleri çok da sevmediği eleştirilerine maruz kalmıştı.

ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR...
Real Madrid'de 2. sezonunu geçiren Mesut Özil, La Liga'da şampiyonluğa adım adım ilerliyor. Real Madrid ile Barcelona arasında tam 10 puan fark bulunuyor. Mesut'lu Real Madrid, Barcelona'nın ligdeki hegomanyasına son vermeye oldukça yakın duruyor.