Kalbimiz Mesut'la

Real Madrid ve Almanya Milli Takımı'ndaki performansıyla dikkatleri çeken Türk asıllı yıldız oyuncu Mesut Özil, 'FIFA Altın Top Ödülleri' listesine giren ilk Türk oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Kasım 2011 Güncelleme 02 Kasım 2011, 01:12
Kalbimiz Mesut’la

İÇİNDEKİLER

Almanya Milli Takımı ve İspanyol devi Real Madrid'de sergilediği performansla göğsümüzü kabartan Türk asıllı yıldız oyuncu Mesut Özil, şimdi de 'FIFA Altın Top Ödülleri' aday listesine girerek yeni bir gururun vesilesi oldu.

LİSTEYE GİREN TEK TÜRK OLDU
Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) ve France Footbal Dergisi tarafından her yıl geleneksel olarak verilen 'FIFA Altın Top Ödülleri' için 2011 senesinin aday listesi dün açıklandı. Listede 23 isim yer alırken Real Madrid'in Türk asıllı yıldızı Mesut Özil, listeye giren tek Türk futbolcu olma başarısını yakaladı. Mesut Özil, Real Madrid'te ve Almanya Milli Takımı'nda sergilediği başarılı performansla bu ödüle aday olarak gösterilmeye hak kazandı.

ŞİMDİ HEDEF İLK 3 SIRA
23 futbolcunun yer aldığı aday liste 5 Aralık 2011 tarihinde 3 kişiye indirilecek. Bu 3 futbolcudan hangisinin en iyisi olduğu ise 9 Ocak 2012 tarihinde açıklanacak. Aday listeye giren, Mesut Özil'in şimdiki hedefi ilk 3 futbolcu arasına adını yazdırmak.

BUNUN DEVAMI GELMELİ!
Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Mesut, "Sevindirici ancak, sahada devamını getirmeliyim" dedi.