Güiza 2 golle maçın yıldızı oldu

Fenerbahçe'den Getafe'ye transfer olan Daniel Güiza, Osasuna karşısında 2-2 biten maçta takımını kurtaran isim oldu. 2 gol atan Güiza, maçın en iyi futbolcusu seçildi.

Giriş Tarihi 27 Ekim 2011, 00:00 Güncelleme 27 Ekim 2011, 10:03
Güiza 2 golle maçın yıldızı oldu

İÇİNDEKİLER

İspanya 1. Futbol Ligi'nin 10. haftasında Real Madrid, sahasında oynadığı maçta Villarreal'i 3-0 yendi.

Real Madridli futbolcular, 1999-2000 yıllarında İspanyol hükümetinin Spordan Sorumlu Devlet Sekreteri olan Francisco Villar'ın ölümünden dolayı siyah bant taktı. Karşılaşmanın başından itibaren üstün bir futbol ortaya koyan Real Madrid'in gollerini Benzema (Dk.4), Kaka (Dk.10)ve Di Maria (Dk.30) kaydetti. Teknik direktör Jose Mourinho, Türk kökenli Alman futbolcu Mesut Özil'i bu sezon ikinci kez üst üste yedek kulübesinde bırakırken, Mesut 69. dakikada Di Maria'nın yerine oyuna girdi.

Real Madrid'teki milli futbolculardan Hamit Altıntop ise kadroda olmasına rağmen oynama şansı bulmadı. Puanını 22'ye yükselten Real Madrid ligde 2. sıradakı yerini korudu.

Güiza'dan 2 gollü siftah Fenerbahçe'den Getafe'ye transfer olan Daniel Güiza, Osasuna karşısında 2-2 biten maçta takımını kurtaran isim oldu. Getafe'de henüz ilk 11'de kendine sabit yer bulamayan Güiza, Osasuna maçının 53. dakikasında Pedro Rios'un yerine oyuna dahil olurken, 62. ve 76. dakikalarda attığı gollerle takımının en azından 1 puan almasını sağladı. La Liga bu sezon ilk kez golle buluşan Güiza, maçın en iyi futbolcusu olarak gösterildi.