Günlük burç yorumları (5 Aralık 2017)

Giriş Tarihi 05 Aralık 2017, 00:00 Güncelleme 05 Aralık 2017, 09:47
Günlük burç yorumları 5 Aralık 2017

İÇİNDEKİLER



Yıldızınız bugün için ne söylüyor?

5 Aralık 2017 için günün şanslıları Oğlak ve Terazi burcuna sahip kimseler olacak.

Terziler, hem güzel bir haber alacak hem de özlediğiniz kişilere kavuşacaksınız. Evli olan Oğlaklar eşleri ile bazı sorunlar yaşayabilir. Öfke yerine dinlemeyi tercih edin. Bekarlar ise biraz daha rahat.

İşte 5 Aralık 2017 için günlük burç yorumları...



KOÇ
​Sevecen bir mizacınız olmasına rağmen bu özelliğinizi dışa tam olarak yansıtamıyorsunuz. İş yerinizde oldukça taktir ediliyorsunuz. Savurganlığınızı bırakmalısınız.



BOĞA
​Aşk konusunda artık ciddi tavır takınmalısınız. Sevdiğiniz kişi ciddiyet görmediği zaman bir anda birçok düşünceden vazgeçebilir. Ona yeşil ışık yakmalısınız.



İKİZLER
Huy değiştirdiniz sanki. Ani çıkışlar yapmaya başladınız. Bunun sebebi mali sıkıntılarınız ve işlerinizin de yolunda gitmediği aşikar. Bunu aile yaşamınıza yansıtmayın.




YENGEÇ
Aşkta kendinizi şanssız hissedebilirsiniz fakat yakın çevrenizle iletişiminiz oldukça güçlü olacak. Duygularınız değişiyor. Duygusal karmaşa hissedebilirsiniz fakat endişelerinizi sevdiğinize yansıtmasanız iyi olacak. Özellikle bilgisine güvendiğiniz kişilerin tavsiyesini dinlemek size iyi gelecek. Yapmanız gereken şeyleri odaklanırsanız, kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.



ASLAN
​Kendinizle yüzleşerek doğruları görmeye başlayacaksınız. İnsanlar sizinle artık rahat iletişim kuruyor. İyimser ve uyumlu havanız sosyal çevrenizi genişletecek.



BAŞAK
Adalet ve merhamet duygularınız yoğun. Bazen bencil olmaya çalışsanız da haksızlık size göre değil. İster istemez olaylara dahil oluyor ve sorunları çözüyorsunuz.



TERAZİ
Bugün aldığınız bir haber sizi çok mutlu edecek. Çalışkan olmanız üstleriniz tarafından taktirle karşılanıyor. Özlem duyduğunuz kişilerle bir araya geleceksiniz.



AKREP
​Fazla titiz davranarak detaycı bir tavırdasınız. Bu durumda kendinizi de mutsuz edebilirsiniz. Olaylara karşı olduğu gibi bakmayı öğrenmelisiniz. Çevreniz de bunu istiyor.



YAY
Sorunları mantığınızı ön planda tutarak çözmekte ustasınız. Bugün yine sorunlarınız olabilir ancak yardım alarak çözmeye çalışın. Özellikle inatlaşmaktan vazgeçin.



OĞLAK
Sizi bu aralar her şey rahatsız ediyor gibi. Evli olan Oğlaklar eşleri ile bazı sorunlar yaşayabilir. Öfke yerine dinlemeyi tercih edin. Bekarlar ise biraz daha rahat.



KOVA
Kendinizi yorgun hissediyor ve yalnız kalmak için çeşitli bahaneler buluyorsunuz. Ancak yakın dostlarınız kolay kolay sizi yalnız bırakacağa benzemiyorlar.



BALIK
Sorumlu olduğunuz konularda artışlar gündeme gelebilir. Çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz önem kazanabilir. Yüzeysel ilişkilerinizi sorgulayıp kendinizi çatışma içinde bulmanız mümkün. Ancak doğruyu yanlışlardan ayırabilen bir zekanız var ve bunun için sıkıntıya düşme şansınız çok az oluyor. Pratik çözümleriniz sayesinde dostlarınız sorun yaşadığında sizi arıyor.