Türkler'e yer yok

Müslüman göçmenleri eleştirmesinin ardından tepkiler üzerine Almanya Merkez Bankası'nın yönetim kurulundan istifa eden Thilo Sarrazin, bir kez daha Türk gurbetçilerimizi hedef aldı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Kasım 2010 Güncelleme 01 Kasım 2010, 09:23
Türkler’e yer yok

İÇİNDEKİLER

Türk ve Müslüman göçmenlere yönelik eleştirileriyle dikkat çeken Thilo Sarrazin, bu kez de türban ve evlilik konusundaki açıklamalarıyla kızdırdı. Sarrazin, "Kızlarını başını örtmeye zorlayanların ve onları Anadolu'daki kuzenleri ile evlendirenlerin Almanya'da yeri yok. Almanca konuşan, ancak kendi aile fertlerinin Almanca öğrenmesini önlemeye çalışanların Almanya'da yeri yok.

Ancak burada çalışmak ve çocuklarının Alman olmasını isteyenlere, torunlarının Almanca'yı Türkçe'den daha iyi konuşmasını isteyenlere kapımız açık" ifadelerini kullandı. Sarrazin, Almanya Cumhurbaşkanı Christian Wulff'u da eleştirerek, şunları söyledi: "İslamiyet'in Almanya'ya ait olduğunu söylemek yanlış. Alman kültürü, büyük ölçüde İslamiyet olmadan gelişti. Başbakan Erdoğan, buradaki Türkleri Alman gibi olmamaları konusunda uyardı. Türkiye'de de Hristiyanlık dinine zorla tahammül ediliyor."