First Zimvaybe

Afrika ülkesinde yasak aşk... Zimbabwe Merkez Bankası Başkanı Gono, Devlet Başkanı Mugabe'nin eşiyle 'Aşk-I Memnu' yaşadığı ortaya çıktı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ekim 2010 Güncelleme 26 Ekim 2010, 02:21
First Zimvaybe

İÇİNDEKİLER

86 yaşındaki Zimbabwe Devlet Başkanı Robert Mugabe, kendinden 41 yaş küçük eşi Grace'i en yakın arkadaşı Merkez Bankası Başkanı Gideon Gono ile bastı... Gono, Mugabe'ye sürekli, "Ülke liderleri, sürekli yurt dışında anlaşmalar imzalar. Ülken için burada durma ve önemli anlaşmalara imza at" diyordu. Bu hafta ABD'ye gitmekten son anda vazgeçen Mugabe, kız kardeşi Sabina ölüm döşeğindeyken bir görüşme yaptı. Sabina, acı gerçeği Mugabe'ye anlattı. Soruşturmayı derinleştiren Mugabe, en güvendiği yakın koruması Cain Chademana'nın da buluşmaları bildiğini öğrendi.

GİZLEDİ VE ZEHİRLENDİ
Koruma Chademana, kendisi için en doğru tavrın "susmak" olduğunu düşündüğünü söyledi. Ancak bu onun perşembe günü bir zehirlenme olayına kurban gitmesini engelleyemedi. Gono'nun şu anda nerede olduğu bilinmiyor. Hatta iddialara göre Gono, dün sabah yakalandı ve ülkenin kuzeyindeki bir evde tutuluyor.