11 yıl kocasının cesediyle yaşadı

ABD'de mezardan çıkardığı kocasının cesediyle 11 yıl, kardeşinin cesediyle ise 9 aydır yaşayan kadın "Bu sayede hâlâ onlarla konuşabiliyorum" dedi

Giriş Tarihi 07 Temmuz 2010, 00:00 Güncelleme 07 Temmuz 2010, 11:01
11 yıl kocasının cesediyle yaşadı

İÇİNDEKİLER

ABD'nin Pennsylvania eyaletinde bir ihbar üzerine Jean Stevens'ın evini arayan polis, şoke oldu. 91 yaşındaki kadının, 11 yıldır kocasının ve 9 aydır da ikiz kız kardeşinin cesediyle yaşadığı ortaya çıktı. Jean Stevens ifadesinde "Ölümü kabullenmek çok zor. Sevdiklerini toprağa gömmek, onlara veda etmek demek. Ama ben bu şekilde onlara dokunabiliyor, bakabiliyor ve onlarla konuşabiliyorum" dedi. Kadının, 1999'da ölen eşinin cesedini garajda bir kanepede, kız kardeşini ise yatak odasının hemen yanındaki boş odada sakladığı kaydedildi.

ELBİSE GİYDİRDİ

Stevens'ın cesetleri mezardan çıkardığı; ikiz kardeşi June'a entari giydirdiği, gözlük taktığı ve üstüne sevdiği pahalı parfümler sıktığı anlaşıldı. Bölge polisi Jean Stevens hakkındaki muhtemel suçlamaların birkaç hafta içinde tebliğ edilebileceğini açıkladı. Savcı ise "cesede zarar verme" ve "eyalet sağlık yasalarını ihlal" gibi suçlamaların söz konusu olabileceğini söyledi.