Hindistan Cevizli Toplar Tarifi

Giriş Tarihi 27 Temmuz 2015, 00:00 Güncelleme 27 Temmuz 2015, 16:41
Hindistan Cevizli Toplar Tarifi

İÇİNDEKİLER

Malzemeler

250 gr.pötibör bisküvi
100 gr.margarin(Eritilmiş ve soğutulmuş)
2 kahve fincanı süt
3 çorba kaşığı kakao
6 çorba kaşığı pudra şekeri
1 paket vanilya
Portakal şekerlemesi veya portakal kabuğu rendesi
Dilerseniz 1 kapak viski veya rom yada 1 çorba kaşığı portakal suyu


Hindistan Cevizli Toplar Yapılışı


Bisküvileri küçük küçük kıralım .Bütün malzemeyi bisküvilere ilave edelim ve iyice yoğuralım..Ceviz büyüklüğünde toplar yapıp Hindistan cevizine bulayalım.