Sebze Sote Tarifi

Giriş Tarihi 05 Ağustos 2015, 00:00 Güncelleme 05 Ağustos 2015, 11:34
Sebze Sote Tarifi

İÇİNDEKİLER

Malzemeler
Yarım kahve fincanı mısırözü yağı
10 adet mantar
1 adet soğan
2 adet haşlanmış kabak
1 adet haşlanmış havuç
10-15 adet haşlanmış taze fasulye
1 adet orta boy haşlanmış patates
1 kahve fincanı soya sosu
1 çay bardağı haşlanmış mısır


Sebze Sote Yapılışı
Yarım fincan yağda küp doğranmış soğanları ve dilimlenmiş mantarları hızlı ateşte 2 dakika karıştırarak kavurun. Ardından içine yarım halka doğranmış havuç, kabak, taze fasulye ve patatesleri katıp harlı ateşte hızlı hızlı çevirerek 2 dakika kavurun. Üzerine soya sosu ve mısır ilave edip 1 dakika daha kavurun. Ocaktan indirip servis tabağına aktarın.