Tabule Tarifi

Giriş Tarihi 28 Kasım 2016, 00:00 Güncelleme 28 Kasım 2016, 10:18
Tabule Tarifi

İÇİNDEKİLER

Malzemeler

1 demet maydanoz
Yarımşar demet dereotu ve nane
2 dal taze soğan
1 çorba kaşığı ince bulgur
1 çay bardağı tanelenmiş nar
5 adet kiraz domates
4 çorba kaşığı zeytinyağı
3 çorba kaşığı nar ekşisi
1 çay kaşığı tuz

Tabule Yapılışı

Kıyılmış maydanoz, dereotu, nane ve soğanı harmanlayıp servis tabağına alın. Bulguru 2 çorba kaşığı sıcak su ile ıslatıp, 2 dakika dinlendirin. Daha sonra salatanın üzerine serpiştirin. Nar ilave edip, kiraz domates yerleştirin. Tuzunu ayarlayın. Zeytinyağı ve nar ekşisi gezdirip servis yapın.