Tavuk Şiş Tarifi

Giriş Tarihi 26 Aralık 2016, 00:00 Güncelleme 26 Aralık 2016, 09:11
Tavuk Şiş Tarifi

İÇİNDEKİLER

Malzemeler
500 gram tavuk göğsü
3 çorba kaşığı bal
5 çorba kaşığı soya sosu
2 diş sarmısak
2 çay kaşığı pulbiber
4 çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz

Tavuk Şiş Yapılışı
Tavuk etini iri parçalar halinde doğrayın. Üzerine bal, soya sosu, kıyılmış sarmısak, pulbiber, zeytinyağı ve tuz ekleyin. Buzdolabının alt gözünde 3-4 saat bekletin. 1.5-2 saat suda beklettiğiniz çöp şişlere geçirin ve çevirerek mangalda pişirin. Limon-tahin sos ve hazır tatlı biber sosu eşliğinde servis yapın.