Erkeklerden etkileniyorum

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ocak 2011 Güncelleme 27 Ocak 2011, 00:00
Erkeklerden etkileniyorum

İÇİNDEKİLER

Ablacığım, kocamı seviyorum ama onunla el ele dolaşırken bile gördüğüm erkeklerden etkileniyorum. Bu kötü mü? Bir şey yapmıyorum ama inan hiçbirini kaçırmıyorum.
Suçluluk duyuyorum. Normal miyim? ÇAPKIN

CEVAP
Dışarıdan herkes herkesi kandırabilir! Önemli olan kendine bir şeyleri itiraf etmek. Sen özünde çapkınsın ve işin ilginç tarafı bundan da keyif alıyorsun. Kendini eşinin yerine koy. "Güzele bakmak sevaptır" derler ama bu "kör göze parmak" hesabı olursa, iş başka olur!

BAKİREYİM!
Selam ablacığım. 30 yaşındayım ama erkek arkadaşıma bakire olduğumu bir türlü söyleyemiyorum. Bir ara bunu denedim, inanmadı ve benimle dalga geçti. Ben de zamanı gelince cinselliğimi yaşamak istiyorum. Bakire olmamı neden tuhaf karşıladı? DİLEK

CEVAP
Valla bu onun kendi sorunu! Kendini tuhaf hissedecek bir durumun yok! Sakın bunu kafana takıp da üzülme. İdeallerinin peşinde koşan aklı başında birisin. Doğru bildiğinden taviz verme! Zamanı gelince her duygu yaşanır. Karşındakini çok iyi tanımadan, karar alma! Sevgiler...

OLGUN SEVERİM
Ablacığım, 25 yaşında bir gencim! Ben yaşıtlarımdan değil de yaşça büyüklerden hoşlanıyorum.
Ama ablacığım, suç sadece bende değil ki.. Nedense olgun kadınlar da bana ilgi duyuyor. En büyük korkum ise bu tutkum yüzünden ileride kafama göre bir evlilik yapıp baba olamamak.
Çünkü bunu çok istiyorum. İki tutkum var! Biri hızlı araba kullanmak, ikincisi ise olgun kadınlar!
Sence garip mi? ASİ

CEVAP
Aslında bana sorduğun soruların cevaplarının sen de biliyorsun! Zaten bunu kendin de belirtmişsin! Adı üstünde "tutku" diye! İleride mutlu bir ailen olsun istiyorsan, kendine fırsat ver ve doğru düşün! O zaman hayat sana bu tutkuların ötesinde daha büyük mutluluklar sunar. Sen yeter ki iste! Ve bu iki tutkundan biran önce vazgeç lütfen! En başta da hızlı araba kullanmaktan!