10 yıl sonra ortaya çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ocak 2011 Güncelleme 06 Ocak 2011, 00:00
10 yıl sonra ortaya çıktı

İÇİNDEKİLER

32 YAŞINDA boşanmış bir kadınım. İlk sözlüm 10 yıl sonra karşıma çıktı ve bana şimdi 'dost hayatı' öneriyor. Onu çok sevmiştim ama o kız arkadaşımla evlenmişti. Ben de onu unutmak için yanlış evlilik yaptım. Şimdi iki çocuğumla beş parasızım. Onu istemiyorum ama bu teklifini kabul edersem yanlış mı olur?
CEVAP
EN başta yalnız değilsin. İki tane evladın var! Sonra kötü günlerden geçiyor olabilirsin ama çocukların için yine mücadele etmek zorunda olan sensin! Ailenden bir büyüğün var mı bilmiyorum ama onlardan çocuklar için destek iste ve çalış. Yanlış yapma lüksün yok! Çünkü sen bir annesin!

EVLENECEKTİK
27 yaşında yurtdışında okuyan bir gencim! Nişanlımla okul bitince evlenecektik. Geçen 14 Şubat'ta ona sürpriz yaptım ve kapısının önünü güllerle donattım. Bana hasta olduğunu söylemişti meğer beni aldatıyormuş. O gün güllerim soldu ablacığım. Şimdi beni istiyor ama korkuyorum?
Yine yapar mı?

CEVAP
ALDATMASA bile bardağı kırmış. Kabul et artık, güven yok. Sevgi aşk sandığın duygu aranızda saman alevi gibi yok olur.. Sonrasında problemlerle neye uğradığınızı şaşırırsınız.. Benim fikrim bu!
Yanılmak çok isterim ama bence gerçekler bu!

ÖTEKİ KADINI SAYIKLADI
Kocam gece başka bir kadının adını sayıkladı. Şoke oldum! Sonra da inkar etti. Şimdi bu olay beynimi kemiriyor. Zaten şüphelerim vardı? Sevdiğimden midir, nedir... Bir yanım ona güvenmek istiyor?
Güvenmeli miyim? LEYLA

CEVAP
VALLA sen bilirsin Leyla.. Gerçeklerin üstünü örtüp, güvenmek istiyorsan, güven. Fikrimi sorarsan, kocanın çok da masum olduğunu düşünmüyorum.. Hoş bir durum değil.. Tabii ki gözünle görmeden hemen ciddi kararlar alma ama sen şimdilik takipte ol yeter!! Bol şans!