Ballı muz yaramadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ocak 2011 Güncelleme 03 Ocak 2011, 11:25
Ballı muz yaramadı

İÇİNDEKİLER

Bir şirkette servis şoförü olarak yeni işe girdim. Günümün çok büyük bir bölümü direksiyon sallamakla geçiyor. Gece yarılarına kadar çok yoruluyorum. Bazan uyumaya bile zamanım kalmıyor.
Sabahları pelte gibi oluyorum. Kuvvet için ballı-muzlu süt içip yola öyle çıkıyorum.
Gün içinde de beslenmeme dikkat ediyorum. Ama yine de yatakta performans sıfır. Ne yapmalıyım? HAKAN A.

CEVAP
kıymetli
okurum, işin gerçekten ağırmış. Allah kolaylık versin diyelim. Aldığın besinler ve içtiğin ballı muz, bünyeden eksilenleri yerine koyuyor. İyi fikir.. Yoksa hepten çaptan düşersin.
Cinsel yetersizlik meselesine gelince, abarttığını düşünüyorum. Bu işler çok fazla kasmaya gelmez. Bunun gelip geçici bir durum olduğunu düşün. Belki biraz da kondüsyonunla ilgilidir.
Ama sana bir şey söyleyeyim; Bu tempoda cinselliği düşünebilmen bile bir başarı aslında.
Merak etme, işlerin rahata erdiğinde yatakta da her şey yoluna girecektir. Merak etme.

TEK YUMURTAYLA KALDIM
Merhabalar ben 21 yaşındayım. 13 yaşımda sağ taraftan kasık fıtık ameliyatı geçirdim. O taraftaki yumurtam çok ufaldı. 'Artık bir işe yaramıyor' dedi doktor. İlişki yaşadığımda ya da mastürbasyon yaptığımda ilk sefer normal meni geliyor. Ama ikinci seferde su renginde oluyor. Bir de çok az geliyor. Hocam çok korkuyorum sperm testi yaptırmaktan. Acaba çocuğum olmayacak mı? HARUN B.
CEVAP
Senin
korkmadan gidip sperm tahlili yaptırman gerekir. Korkunun bir faydası yok. Tek yumurtadan da bir sürü civciv çıkabilir! Çocuk sahibi olmana engel yok ama elbette şansın biraz daha az.. Bunu anlamak için sperm tahlili gerekir. Meninin rengine gelince, boşver gitsin. Çok da önemli değil. Çünkü renk değişebilir.

NOHUT GİBİ SİVİLCE ÇIKTI
Doktor bey, penisimin altında nohuttan biraz daha küçük, sivilceye benzeyen bir şey var. Dokunduğumda, bazen de penis sertleştiğinde acıyor. Çıkalı iki hafta oldu ve biraz da büyüdü.
Hemen doktora mı gitmeliyim yoksa biraz beklemeli miyim? DENİZ B.

CEVAP
Hiç
acele etme evladım. Nedir bu telaş?
Sonuçta penisinde nohut iriliğinde bir şey varmış!
Ceviz kadar oluncaya dek bekle, sonra gidersin doktora... Ne diyeyim ben sana Deniz; hemen doğruca doktora gidiyorsun. İhmale gelmez.
Çünkü sivilce peniste ya da torbalarda olursa tedavisini acilen yapmak gerekir.
Doktorunun vereceği antibiyotiği ve kremi kullan. Ha, sivilceni de sıkı takip et. Bak bakalım yerinde duruyor mu, gittikçe büyüyor mu?

KAŞINTI BENİ PERİŞAN EDİYOR
Cinsel organım çok kaşınıyor. Herkesin içinde yapamadığım için sıkıntı çekiyorum. Ne yapayım? HATİCE U.
CEVAP
Geçmiş
olsun, kaşısanız da zaten iyileşmez. Hemen jinekoloğa gitmenizi ve vereceği ilaçları düzenli kullanmazınızı öneririm. Dikkat! Mantar hastalıkları çok zor iyileşir. İlacı aksatmayın.